ZACKE – NOIR TOUR + CozyBoys

  • MEDLEM 200 KR, ORDINARIE 300 KR, UNGDOM 13-21 ÅR 50 KR
  • Förköp

Tider:
19:00 Dörrar/kök/bar
20:00 CozyBoys
21:00 Zacke

Ingen åldersgräns i entrén – 18 år i baren.
Medlemmar under 12 år går in gratis i målsmans sällskap.

Priser:
Medlem: 200 kr
Ordinarie: 300 kr
Medlem 13-21 år: 50 kr
Medlemsbiljett visas upp med ett medlemskap för 2024 i entrén

Köp medlemskort HÄR:
https://apply.cardskipper.se/u55

Köp biljetter HÄR:
https://billetto.se/e/zacke-biljetter-1016944

ZACKE
Zacke, en trefaldigt Grammisnominerad rappare, låtskrivare och producent från Luleå, har etablerat sig som en av Sveriges mest unika röster inom hiphop. Med fyra kritikerrosade album har han befäst sin ställning som en av scenens främsta textförfattare och mest skickliga rappare.

År 2021 släppte Zacke sitt fjärde album, ”Pengar. Frihet. Zakaria Jamal.”, vilket markerade en nystart i hans berättande. Här utforskas frågor om klass och identitet med en nyfunnen lekfullhet, vilket visar Zackes vilja att utveckla sitt konstnärskap både textmässigt och musikaliskt.

Albumet ledde till både en Grammisnominering och att han tilldelades SKAPs textpris; ”Hiphopens centrala frågor om klass och identitet lyfter Zacke ur ett norrbottniskt perspektiv. Med en sällsynt konstnärlighet och fingertoppskänsla för textskrivande är han en av svensk raps mest unika förmågor. En kultur-bärare som satte Luleå på hiphopkartan.”

Med singeln ”Bottenviken” (2023) introducerade Zacke oss till sitt nya musikaliska universum, NOIR, som också är namnet på hans kommande album. I detta universum ryms reflektioner över industrisatsningar i Norrbotten, barndomsskildringar där tonåringar säljer fisk för småpengar och frustration över den nedmonterade välfärden.

Under 2024 har Zacke varit aktuell med flera singlar som alla leder fram till det efterlängtade albumet ”NOIR” som släpps i september.

Missa inte chansen att uppleva Zacke live och få en inblick i hans unika musikaliska värld!

COZYBOYS
CozyBoys från Östersund bjuder in till ett elektrifierande liveuppträdande den 19 november! På Pipeline i Sundsvall kommer den dynamiska rapduon Gustav och Viktor, som är en del av kollektivet NorfClub, att visa upp sin unika genre inom hiphop och dans. De började sin resa med komiska låtar och har sedan utvecklats till att skapa musik som kombinerar kluriga texter med mycket energi. Förbered dig på en oförglömlig kväll där varje låt kommer få Pipeline att vibrera av din energi. Missa inte hypen!

Arrangemanget görs i samarbete med Sensus studieförbund Sundsvall.

Fler evenemang

Se alla evenemang