Medlem / Klubbhjälte

MEDLEMSKAP

Pipeline erbjuder nu digitala medlemskort via Cardskipper.se!

Följ denna länk för att enkelt bli medlem och betala direkt online via Swish eller kort. 

BLI MEDLEM >>

Pris:
21 år och under: 20 kr/år
Över 21 år: 70 kr/år

 

BLI KLUBBHJÄLTE – TRYGGA PIPELINES FRAMTID!

Pipelines framtid är fortfarande osäker. Föreningen har, i stället för en långsiktig lösning, återigen fått ett korttidskontrakt på tre månader för sin lokal på Kyrkogatan 6. För att säkra ett långsiktigt kontrakt och ha möjlighet att fortsätta bedriva en bred, kreativ och växande verksamhet med hög kvalitet för alla åldrar, krävs en större ekonomisk garanti som Pipeline med sitt nuvarande årsbidrag tyvärr inte kan ge. Vi ser ljust på vår framtid, men vill bestämma vårt eget öde. Pipeline ska stå tryggt i ytterligare 50 år tack vare oss medlemmar!

Vad är en klubbhjälte?
Pipelines klubbhjältar är ett supporterskap med tre olika prisnivåer att välja mellan, som dras från ditt konto varje månad. Betalningsavgiften är låg och inbakad i månadskostnaden, så det finns inga dolda avgifter eller extra kostnader utöver hundringen. Observera att detta är ett långsiktigt supporterskap med ett minimum på 6 månader – detta för att vi ska kunna budgetera och planera verksamheten på ett ekonomiskt tryggt sätt.

Klubbhjälte • Classic
Som Classic-Klubbhjälte stöttar du föreningen med 100 kronor per månad. Som tack bjuds du årligen in till fest på Pipeline. Dessutom bjuder vi titt som tätt in dig till gratis konserter.

Klubbhjälte • Deluxe
Som Deluxe-Klubbhjälte stöttar du föreningen med 250 kronor per månad. Som tack bjuds du, tillsammans med en gäst, årligen in till fest på Pipeline. Dessutom ingår 4 fribiljetter per år att använda till valfria spelningar. Precis som Classic-Klubbhjältar blir givetvis även du inbjuden till gratis konserter då och då under året.

Klubbhjälte • All Inclusive
Som All Inclusive-Klubbhjälte stöttar du föreningen med 500 kronor per månad. Som tack har du gratis inträde till ALLA Pipelines spelningar! Du får dessutom 6 fribiljetter per år att ge bort till dina gäster och blir såklart också inbjuden tillsammans med en gäst till Pipelines årliga fest.

Bli klubbhjälte här! ❤️🔥

Nyhetsbrev

Få nyheter om allt som händer på Pipeline. Skriv in din e-postadress här under så får du nyheter direkt på mailen.

* obligatoriskt fält