STYVA LINAN + KÖPMANGATAN

  • MEDLEM 250 KR, ORDINARIE 300 KR
  • Förköp


Tider:
19:00 Insläpp/bar
20:15 Köpmangatan
21:15 Styva Linan

Priser:
Medlem 250 kr
Ej Medlem 300 kr
Medlemsbiljett visas upp med ett medlemskap för 2023 i entrén

Köp medlemskort för 2023 HÄR:
https://apply.cardskipper.se/u55

Köp biljetter här:
https://billetto.se/e/styva-linan-kopmangatan-biljetter-784681

Som KLUBBHJÄLTE kan du givetvis köpa biljetter till medlemspris!
Pipelines klubbhjältar är ett supporterskap i form av 100 kr som dras från ditt konto varje månad. Betalningsavgiften är låg och inbakad i månadskostnaden, så det finns inga dolda avgifter eller extra kostnader utöver hundringen. Observera att detta är ett långsiktigt supporterskap med ett minimum på 6 månader – detta för att vi ska kunna budgetera och planera verksamheten på ett ekonomiskt tryggt sätt.

Bli klubbhjälte här:
https://billetto.se/e/klubbhjalte-biljetter-802931


STYVA LINAN
Styva Linan seglade upp under hösten som ett av årets mest intressanta albumdebutanter. Utsålda spelningar på Södra Teatern i Stockholm samt Nef i hemstaden Göteborg talade sitt tydliga språk. Bandet hann dessutom synas i samband med Håkan Hellström spelningar, journalisten Jan Gradvalls hyllningar samt Musikhjälpen, P3 och TV4 Nyhetsmorgon. Nu tar de äntligen sitt sound präglat av såväl Nationalteatern som den mer traditionella Göteborgs indien ut i landet.

Styva Linan debuterade hösten 2022 med skivan Dallas på Universal. Sextetten från Göteborg har fyllt en tydlig lucka i svensk musikliv och tilltalat flera olika generationer musikälskare. Folk drar referenser åt så vida håll som Jonas Lundqvist, Pugh Rogerfeldt, David Ritschard och hyllats sönder och samman av riksmedia med diverse superlativ. Eller som GP uttryckte det – bandet som ska rädda Göteborgs popmusik.

”Av alla nya rockband i Sverige, dom är jag mest nyfiken på att se live”
– Jan Gradvall

”Det största skvallret i stan”
– GP

”Veckans bästa”
– Nöjesguiden

KÖPMANGATAN
Köpmangatan bildades hösten 2018 i Sundsvall. Genom att blanda influenser från: rock, punk, pop, svensk 70-talsprogg, samt disco, har bandet hittat sitt något oklara signatursound. Sedan 2021 har bandet släppt tre singlar och en EP. Förstklassigt ”gubbgung” som bandet beskrivits tidigare!


Arrangemanget görs i samarbete med Sensus studieförbund Sundsvall.


Hitta hit:
Pipeline Sundsvalls Musikforum
Kyrkogatan 6
852 31 Sundsvall
kontakt: info [a] pipelinesundsvall.se

Fler evenemang

Se alla evenemang