STEFAN SUNDSTRÖM & DEN SISTA JÄNTAN med FJODOR + PETER FERNAEUS & VERKLIGHETEN

  • MEDLEM 250 KR, ORDINARIE 350 KR, UNGDOM 13-21 50 KR
  • Förköp

Pipelines säsongspremiär 2024 blir med ingen mindre än legendaren Stefan Sundström med bandet Den Sista Jäntan! Fjodor (ja, DEN Fjodor från Ebba Grön) hakar på, tar rygg och sjunger några låtar med Sundström & co – fantastiskt kul och roligt!

Som support denna kväll har vi tagit in Peter Fernaeus & Verkligheten. En hemskt fin premiärkväll när föreningen Pipeline Sundsvalls Musikforum går in på sitt sjätte decennium!

Ingen åldersgräns i entrén – 18 år i baren.
Medlemmar under 12 år går in gratis i målsmans sällskap.

Priser:
Medlem: 250 kr
Ordinarie: 350 kr
Medlem 13-21 år: 50 kr
Medlemsbiljett visas upp med ett medlemskap för 2024 i entrén

Köp medlemskort HÄR:
https://apply.cardskipper.se/u55

Köp biljetter här:
https://billetto.se/e/stefan-sundstrom-peter-fernaeus-verkligheten-biljetter-905965

Tider:
19:00 Dörrar/kök/bar
20:00 Peter Fernaeus & Verkligheten
21:30 Stefan Sundström & Den Sista Jäntan, special guest: Fjodor

STEFAN SUNDSTRÖM
Livealbumet ”Live på Mosebacke” släpptes 26 maj 2023 med en efterföljande turné med fullt band.

”Vi fyllde Mosebacketerrassen. Det va lapp på luckan. Iofs så var det kanske för att det var pandemi och folk inte fick stå. Men 800 var det i alla fall. Hemmamatch. Tjo och tjim och vänsterpropaganda i skön förening. Vi var världens bästa band den kvällen. Nu kan ni höra hur ett sånt låter. Sen kommer ni att vilja se oss också.

På gitarrer har vi Basse Aronsson och Ola Nyström. På bas Nikke fucking Ström. På pianot har vi en Stockholmska som är Sveriges svar på Nicky Hopkins; Birgitta Henriksson. På trummor har vi biologen Martin Emtenäs, ni vet han från Mitt i Naturen. Bra grabb från Nyköping.

Rock On och Kom vetja!
Steffe Sundström”

PETER FERNAEUS & VERKLIGHETEN
”Vi är ett kollektiv där den enda egentliga konstanten är Peter Fernaeus. Vilket gör musiken oförutsägbar. Vår första skiva ”Det vita arkivet” släpptes 2014 och följdes sedan åt av singlar ”Ingenting” och ”Släpp aldrig handen” Rötterna till musiken och framförallt texterna rör sig kring det norrländska vemodet och ensamheten, oavsett konstellation så berör vi, ömsom vackert, ömsom trasigt. 2024 går orkestern in i studion för att spela in skiva två med arbetsnamnet ”De dödas stad” Ett antal spelningar släpps också inom kort.”

Arrangemanget görs i samarbete med Sensus studieförbund Sundsvall.

 

Fler evenemang

Se alla evenemang