SKA’N’SKA + HOVEN DROVEN

  • MEDLEM 200 KR, ORDINARIE 250 KR
  • Förköp

Denna fantastiska kväll presenteras i samarbete med Kontaktnätet Region Mellersta & Södra Norrland och med återstartsstöd från Kulturrådet!

Tider:
19:00 Insläpp/bar/kök
19:30 Musikquiz med Thomas Björling
20:15 Hoven Droven
21:30 Ska’n’Ska

Ingen åldersgräns i entrén – 18 år i baren.
Medlemmar under 12 år går in gratis i målsmans sällskap.

Priser:
Medlem 200 kr
Ordinarie 250 kr
Medlemsbiljett visas upp med ett medlemskap för 2023 i entrén
Köp medlemskort HÄR:
https://apply.cardskipper.se/u55

Köp biljetter HÄR:
https://billetto.se/e/ska-n-ska-hoven-droven-biljetter-786678

Som KLUBBHJÄLTE kan du givetvis köpa biljetter till medlemspris!
Pipelines klubbhjältar är ett supporterskap i form av 100 kr som dras från ditt konto varje månad. Betalningsavgiften är låg och inbakad i månadskostnaden, så det finns inga dolda avgifter eller extra kostnader utöver hundringen. Observera att detta är ett långsiktigt supporterskap med ett minimum på 6 månader – detta för att vi ska kunna budgetera och planera verksamheten på ett ekonomiskt tryggt sätt.

Bli klubbhjälte här:
https://billetto.se/e/klubbhjalte-biljetter-802931


SKA’N’SKA

Blås! Dans! Svett! Glädje!

SKA’N’SKA bildades i Stockholm våren 2004. Ursprungsidén var att spela punk, vilket transformerades allteftersom ska-influenserna växte och nya medlemmar kom till. En blåssektion adderades, orgeln gjorde entré och organismen började växa till att bli ett av Sveriges mest eklektiska och intressanta skaband. Allt sedan början har SKA’N’SKA i ett frenetiskt tempo pumpat ut sina, som de kallar det, ”ska-reggae-gypsy-balkan-punk-party”-rytmer till omvärlden.

Bandet har gjort närmare 300 spelningar världen över. 2023 ÄR SKA’N’SKA inne på sitt nittonde år som band. Dom har blivit både gråhårigare och lite tjockare, men nog orkar dom spela och röja som aldrig förr. Med nya låtar och ännu mera energi plöjer dom igenom scener och dansgolv som aldrig förr och lämnar ingen oberörd.

HOVEN DROVEN

Hoven Droven räknas som ett av Sveriges största folkrockband och kombinerar folkmusik med modern rock till en säregen spelmansrock. Blandningen av traditionellt låtspel, rytmiska utsvävningar och distade gitarrer är deras kännetecken. Det är intensivt, det är glädjefyllt och det är inspirerande. Hoven Droven är ett av landets mest engagerande liveakter – vare sig man är biten av folkmusikflugan eller ej, så går det inte att stå till när bandet framför sina verk.

Bandet startades 1989 och har under åren hunnit med att vinna en dansk grammis för bästa utländska folkmusikalbum (2001), bli grammisnominerade för sin skiva ’Jumping at the Cedar’ (2007), och turnera världen över.


Arrangemanget görs i samarbete med Sensus studieförbund Sundsvall.

Fler evenemang

Se alla evenemang