Selånger kommun: Releasefest (support: Limba Power)

  • 175kr
  • Förköp

SELÅNGER KOMMUN: RELEASEFEST

Köp medlemskort för 2022 HÄR:
https://apply.cardskipper.se/u55

Köp biljetter HÄR:
https://entresundsvall.se/arenor/pipeline/

———————————————————-

Selånger kommun är bandet på gränsen mellan djupt trams och ytligt allvar, mellan ungdom och åderbråck, mellan pop, rock och punk. Nu släpper de sin första (och sista!) LP som fått namnet ”Ner med Selånger kommun” och firar detta med en helkväll på Sundsvalls fabulösa rockklubb Pipeline.

Bandet säger om skivan: ”Det är inte lätt att vara en kommun som Selånger. Vi lades ner redan 1965. Nu existerar vi endast som ett lokalt demokratiprojekt. Varje dag protesterar vi mot oss själva och varje dag bemöter vi kritiken. På den här utgåvan finns våra bästa inlägg i debatten.”
”Ner med Selånger kommun” är inspelad hemma hos bandets gitarrist Henric Wallmark i Valla i Selångerdalen, väster om Sundsvall. Artister som nämnts vid lyssning på Selånger kommun är Doktor Kosmos, bob hund, Traste Lindéns kvintett och Franska Trion och ändå låter inte kommunen riktigt som någon av dessa. Kom och lyssna själv! Pipelines egen bar kommer vara öppen och bandet är redo att festa till sent!
(foto: Kristofer Lönnå)

———————————————————-

Support: Limba Power

Limba Power beskriver sig själva så här:
”Vi är två spelglada brudar som spelar drivig akustik komedimusik. Vi brukar säga att vårt framträdande är en hyllning till kreativiteten och skaparglädjen. Mycket humor och catchig musik helt enkelt!”

Bandet består av:
Ida Hamrin, sång och akustisk gitarr
Matilda Lindgren, sång och piano

 

Arrangemanget görs i samarbete med Sensus studieförbund Sundsvall.

Fler evenemang

Se alla evenemang