Second Hand Rumours och The Intrigues

Denna dag släpper sundsvallsbanden Second Hand Rumours och The Intrigues sina debut-ep:s på nystartade skivbolaget Mountainfield Records. Detta firas med ett releaseparty !!

Insläpp kl.20.00
Start kl.21.00

Nystartade etiketten Mountainfield Records drivs av de unga medlemmarna i Second Hand Rumours och The Intrigues själva. Efter en höst och vinter av oerhört slitande är nu de båda bandens första ep-skivor klara. Detta skall givetvis firas, vilket man alltså gör genom en releasefest på Pipeline på lördag.
Folkpoparna i Second Hand Rumours kallar sitt alster för ”Second”, medan countrydoftande rockbandet The Intrigues dito går under namnet ”Who Am I?”. Båda skivorna är inspelade och producerade tillsammans med Magnus Pejlert i Studio Domsaga och innehåller fyra låtar vardera, men killarna lovar dock att spela fler på lördag!
Det faktum att grabbarna gjort så pass mycket själva, har självklart medfört att processen har varit ganska lång och krävande, samtidigt som man naturligtvis lärt sig en hel del på kuppen och slutprodukten blivit precis som man själv velat ha den.
Nu, lagom till vårkanten, längtar båda banden efter att få komma ut och spela live, efter att ha legat lite lågt på den fronten ett tag och koncentrerat sig på inspelningar och liknande. Releasepartyt på Pipeline får ses som startskottet på detta!

Inget förköp och ingen åldersgräns