Säsongsavslutning! The Amplified Mojos + Hårdgnissel + Dropvision + Kung Knas / Tomas Fries

  • Medlemmar - Fri Entré / Icke Medlemmar - 20:- eller bli medlem och gå in gratis!

Pipeline vill bjuda in alla till vår säsongsavslutning!
Vi bjuder på allt från Hip-Hop till Punk! Missa inte den här kvällen!

 

22.15 – THE AMPLIFIED MOJOS [Hudik] är ett ”Rock’n’Soul-band”. Rötterna finns i bluesen och likt en film ses bäst på bio ses dessa dudes bäst live.
Deras energiska scenshow leder tankar till ett Hellacopters i högform som lånat Howlin Pelle av the Hives. Missa ej!

21.30 – HÅRDGNISSEL, ett aggressivt dansband som har plågat Sundsvalls invånare i snart ett år. Vår musik har beskrivits som ”att man tar massa instrument och kastar ner dem för en rutschkana”.

20.45 – DROPVISION är ett alternativt hårdrocksband med rötter i Timrå/Sundsvall. Gitarrist Ida Hamrin och sångare Johanna Fjellström tillsammans med trummisen Chrystal Andersson hade länge försökt skapa ett komplett band och i februari 2016 fann man basisten Alicia Sundin, den sista pusselbiten. Bandet spelar en tung, svängig, arg musik.

20.00 – KUNG KNAS är en MC och Producent från drakstaden, han är mest känd för sina fonetiska rimkonstruktioner och sin scennärvaro. Inom ramen av ett år har han hunnit släppt 2 EP’n och en singel och arbetar just nu med sitt debutalbum.

Kung Knas har under de senaste året arbetat med ett nytt projekt med producenten och teknikern Niklas Fries och kombinerat sina krafter och skapat karaktären: ”Superhjälten” Tomas Fries. Tomas Fries är en superhjälte från planeten Aurora som ligger 5 ljusår från Tellus, han är frekvent på jorden för att se till att alla beter sig som de ska. Själva projektet är fantasy-rap med elektronisk soul.

Fler evenemang

Se alla evenemang