SALLYSWAG + MAYDAR

  • MEDLEM 150KR , EJ MEDLEM 200KR
  • Förköp

Tider:
18:00 Insläpp/bar
20:00 Maydar
20:30 Sallyswag

Priser:
Medlem 150 kr
Ej Medlem 200 kr
Medlemsbiljett visas upp med ett medlemskap för 2022 i entrén

Köp medlemskort för 2022 HÄR:
https://apply.cardskipper.se/u55

Köp biljetter HÄR:
https://entresundsvall.se/arrangemang/sallyswag-releasefest-med-gaster/


SALLYSWAG

Sallyswag är kända för att bryta barriärer och korsa genrer. En musikalisk käftsmäll och ett färgsprakande liveband med tunga grooves och träffande budskap. Gruppen har rötter i dancehall, r’n’b/hiphop, pop/jazz, afrobeat och svensk folkmusik och utgör en unik akt i musiksverige.

Sallyswags senaste släpp ”Käftsmällens Mamma” håller dig i handen, först mjukt men nyper sedan till och kräver att du knyter den i luften. En fot på jorden och en hand i luften! Käftsmällens mamma är motståndet som får dig att rysa av välbehag när vi tystar fula munnar och tillsammans är starkare än stormen. På dansgolvet, vid diskbänken, i trafikstockningen, på föreningsstämman, runt middagsbordet, på skolbussen, i skidspåret. Överallt finns vi käftsmällens mammor som vill ha kul, leka kurragömma och dansa macarena medans vi kullkastar den patriarkala ordningen.


MAYDAR

Maydar är en stockholmsbaserad artist med rötter i Italien och Irland. Hennes artisteri är en unik kombination av attityd och skörhet vilket märks i musiken, där känslosam rnb blandas med starka popinslag. Hennes nyligen släppta EP ”Gav allt och det får räcka” berättar hon personliga berättelser från sin uppväxt och tidigare relationer. Maydar har hyllats av bl.a. P3, Popmani, DN & Per Magnusson på Aftonbladet.


Arrangemanget görs i samarbete med Sensus studieförbund Sundsvall.

Fler evenemang

Se alla evenemang