PUNKEN ÄR VÅR 2024 – Attentat, Köttgrottorna, Ett Dödens Maskineri, Slutstation Tjernobyl, Fabriken, Småjävlafötter, Dangerface (NO), Laarhöne (NO), Syndromet, Rick Titrö, Von Bacchi

  • EARLY BIRD 600 KR (2 DAGAR)
  • Förköp

Vi kan stolt presentera den första bokningen för 2024 – PUNKEN ÄR VÅR!

Som många av er vet så har det senaste året varit en skakig resa i lokalerna som vi älskat och huserat i sedan 1985. Förhandlingar pågår, men vi har ännu inte fått något konkret besked kring hur ekonomin för framtiden kommer att se ut. Men, vi har fått löfte om att våga börja boka för vårsäsongen 2024, och då är givetvis en upprepning av succén Punken Är Vår högt på önskelistan!

Åtta akter är redan bokade, och som ni ser så är det inga som helst problem att boka högkvalitativa akter: Attentat, Köttgrottorna, Ett Dödens Maskineri, Slutstation Tjernobyl, Fabriken, Småjävlafötter, Dangerface (Norge), Laarhöne (Norge), Syndromet, Rick Titrö och Von Bacchi! Dessa akter kommer att portioneras ut under fredagen och lördagen tillsammans med kommande bokningar som vi sitter med i detta nu.

Så, sök ledigt, fixa barnvakt (eller ta med kidsen, vi kör trots allt all ages!) och börja peppa redan nu för vårens snällaste och gladaste inomhuspunkfestival!

Datum: 12-13 april 2024
Åldersgräns: All ages (18+ i separat barområde)
Pipeline, Kyrkogatan 6, Sundsvall

Evenemanget görs i samarbete med Sensus studieförbund Sundsvall.

Fler evenemang

Se alla evenemang