PUNKEN 40 ÅR! Matriarkatet + Hårdgnissel + Guds Kukar

  • Entré: 70:- för medlemmar 100:- för icke medlemmar

PUNKEN FYLLER 40! Och det firar Kontaktnätet genom att arrangera en Punkturné i regionen mellersta/södra norrland. Matriarkatet och Hårdgnissel kommer besöka 4 städer, bla Sundsvall och Pipeline!

MATRIARKATET
Matriarkatet är ett punkband från Stockholm som genom sitt flitiga spelande runt om i landet sedan starten 2013 gjort sig ihågkomna som ett av Sveriges bästa liveframträdanden. Deras blodröda debutvinyl släpptes 2015 och fick namnet “Antiklimax”. Gaffa gav sedan kommentaren – “Matriarkatet är precis vad punken behöver, en välriktad pungspark i skrevet på allt vad etablissemang och mansvälde heter.” Tillsammans med de orden har Matriarkatet attityden om att toppa varje spelning de tar sig an. Mycket mer musik och livespelningar kan ses fram emot då Matriarkatet är här för att stanna.
Bandet är just nu aktuella med en turné med legendariska KSMB under våren 2017.

HÅRDGNISSEL
Hårdgnissel är ett ungt punkband från Sundsvall som nu tar sina första staplande steg utanför dom lokala spelställena. Det handlar om klassisk käftsmällspunk med texter som behandlar ämnen om samhället.

GUDS KUKAR
Guds Kukar vill lyfta fram Sundsvalls absolut viktigaste kulturhistoria: punken! I slutet av 70-talet och framåt dök det upp flera fantastisk punkband runt om i Sundsvall: Pizzoar, Massmedia, Brända Barn etc. Guds Kukar tycker alla dessa gamla band är fantastiska och försöker därför göra dagens Sundsvall lite mer Punksvall genom att framföra en massa gammal punk.

Fler evenemang

Se alla evenemang