PIPELINE 50 ÅR! – TORSDAG: A NEW WAY TO FLAVOUR + GREED(ISH) + QUARTER VOICE

  • VUXEN 150 KR, UNGDOM 50 KR
  • Förköp

Pipeline firar 50 stora år! Varmt välkomna att fira med oss under en hel vecka! Utöver alla återförenade band kommer det att finnas gott om tid för att mingla och utbyta minnen och rövarhistorier. Missa inte den här unika chansen att återuppleva band och musiker som stått på vår scen under fem decennier!

PRIS:
VUXEN, 22 ÅR OCH UPPÅT: 150 KR
UNG, 13-21 ÅR: 50 KR

Biljetter:
https://billetto.se/e/pipelines-50-arsjubileum-torsdag-a-new-way-to-flavour-greed-ish-quarter-voice-biljetter-854751

*TORSDAG 31 AUGUSTI*
17:00 Dörrar/bar/kök
19:00 A New Way To Flavour
20:00 Quarter Voice
21:00 Greed(ish)
DJ: Mikael Aronsson

GREED(ISH) (torsdag 31 aug)
En hyllningskonsert tillägnad kängpunken och ett av Sundsvalls kanske argaste band. Med influenser från band som The Exploited, Disrupt och Extreme Noise Terror mfl. manglade Greed sig igenom andra hälften av 1990-talet med sin aggressiva punk i samtidens annars så trallvänliga strömningar. Greed spelade ofta på Pipelines scen och repade mot slutet även i Pipelines stora replokal. Efter fem EP’s och några samlingsplattor och utlandsturnéer lade bandet av i början av 2000-talet. Det har under åren visat sig vara svårt att återförena bandet, men den här kvällen kommer vi ändå hyfsat nära tillsammans med, bland andra, några av de som var med när det begav sig. Greed-covers varvas med en och annan kängklassiker från andra band och kanske också ett par nyskrivna dängor.
På scen ikväll:
Lia Jacobi – Sång
Mattias Dahlgren – Gitarr
Thomas Björling – Bas
Olle Groth – Trummor
A NEW WAY TO FLAVOUR (torsdag 31 aug)
Metal/hardcorebandet A New Way To Flavour bildades 2008. Bandet har sedan starten gjort en uppsjö med spelningar med band som bl.a Adept och Betraying the Martyrs.
Bandets sista spelning gjordes 2016 på Norrlands inomhusfestival House of Metal. Nu är det dags igen att damma av instrumenten
för en återförening – en spelning på Pipeline där allt började 2008. Vi hoppas på att kunna leverera samma energi och ångestosande frustration som vi gjorde där vi slutade. Vi är otroligt taggade på att få kliva upp på scenen igen och dela kvällen med er!
Olle Gullman – sång
Johan Fahlberg – gitarr, sång
Thomas Lilja – gitarr
Ragnar Hedtjärn Ullenius – bas
Thomas Björling – trummor
QUARTER VOICE (torsdag 31 aug)
Sundsvallsbandet som 2009 – 2011 köttade på med skön ösig alternativ hårdrock återuppstår! Melodisk stämsång, medryckande rock-riff och frenetiska trummor! Quarter Voice fortsätter som inget hänt 12 år senare – och det är på Pipeline det händer!
Quarter Voice är:
Anton Alfredsson – sång
Andreas Sahlin – gitarr, kör
Henke Lundberg – gitarr, kör
Thomas Medelheim – bas, kör
Jonas Jönsson – trummor, kör
Evenemanget görs i samarbete med Sensus Studieförbund Sundsvall.

Fler evenemang

Se alla evenemang