MOA HOLMSTEN + SATURN FOUR + UPPERCASE

  • MEDLEM 250 KR, ORDINARIE 350 KR
  • Förköp


Tider:
19:00 Insläpp/bar
19:30 Uppercase
20:30 Saturn Four
21:30 Moa Holmsten

Priser:
Medlem 250 kr
Ordinarie 350 kr

Medlemsbiljett visas upp med ett medlemskap för 2023 i entrén

Ingen åldersgräns i entrén – 18 år i baren.
Medlemmar under 12 år går in gratis i målsmans sällskap.


MOA HOLMSTEN

Vi är otroligt glada att välkomna Moa Holmsten tillbaka till Sundsvall!
Moa, som bland annat har ett förflutet som sångerska i heavy metal-bandet Meldrum, har utmanat de musikaliska gränserna under åren. Dynamik, energi och pondus är tre ord som väl beskriver Moa både gällande hennes musikaliska uttryck och persona på scenen. Hennes senaste släpp, ”Brues Arms & Broken Rhythm” är en fantastisk samling Bruce Springsteen-tolkningar som charmar även den största Springsteen-skeptikern.


SATURN FOUR
Sundsvallsbandet Saturn Four beskriver sin musik som ”rymdrock” och det är en beskrivning så god som någon. Gitarrbaserad, svängig garagerock med space:iga gitarrer. Senast Saturn Four spelade på Pipeline var tillsammans med den norska punkcombon Lucky Malice, och de är extremt välkomna tillbaka.


UPPERCASE
Sundsvallsbandet Uppercase spelar rock’n’roll influerad av band som Foo Fighters, Millencolin och Led Zeppelin. Sångaren och gitarristen Mark Testroote är kärlkirurg och lämnade sitt hemland Nederländerna 2015 för att operera Västernorrlänningar. Efter att ha spelat i 20 år i det holländska punkrockbandet KPA letade han efter ett nytt utlopp för sina skatepunkinspirerade rocklåtar. I operationssalarna på Sundsvalls sjukhus träffade han ortopederna Johan Dalén och Martin Kjellberg. Tillsammans bestämde de sig för att ge sina musikaliska idéer en multidisciplinär insats. Sökandet efter en trummis ledde trion till Johans granne Mikael Karlsson. En god granne – en hittad skatt, som det kinesiska ordspråket lyder!


Arrangemanget görs i samarbete med Sensus studieförbund Sundsvall.

Fler evenemang

Se alla evenemang