MIMIKRY + JÄRNCELL + OLA DOLE

  • MEDLEM 300 KR, ORDINARIE 350 KR
  • Förköp


Tider:
19:00 Insläpp/bar
19:30 Ola Dole
20:15 Järncell
21:15 Mimikry

Priser:
Medlem 300 kr
Ordinarie 350 kr
Medlemsbiljett visas upp med ett medlemskap för 2023 i entrén
Köp medlemskort HÄR:
https://apply.cardskipper.se/u55

Köp biljetter HÄR:
https://billetto.se/e/mimikry-jarncell-ola-dole-biljetter-762014

Ingen åldersgräns i entrén – 18 år i baren.
Medlemmar under 12 år går in gratis i målsmans sällskap.

Som KLUBBHJÄLTE kan du givetvis köpa biljetter till medlemspris!
Pipelines klubbhjältar är ett supporterskap i form av 100 kr som dras från ditt konto varje månad. Betalningsavgiften är låg och inbakad i månadskostnaden, så det finns inga dolda avgifter eller extra kostnader utöver hundringen. Observera att detta är ett långsiktigt supporterskap med ett minimum på 6 månader – detta för att vi ska kunna budgetera och planera verksamheten på ett ekonomiskt tryggt sätt.

Bli klubbhjälte här:
https://billetto.se/e/klubbhjalte-biljetter-802931


MIMIKRY
Mimikry är ett av Sveriges populäraste och mest streamade rock -och punkakter med över 25 verksamma år i ryggen och mer än 1000 livespelningar på nacken. Mimikrys musik har streamats flera miljoner gånger över hela världen.
De senare åren har Sveriges punkigaste rockare släppt albumet “Grit” där t ex covern på Timbuktus ”Alla vill till himmelen men ingen vill dö” tillsammans med Martin Westerstrand (LOK, Lillasyster) blev en viral hit. Dubbelalbumet “Splitter” kom ut med en singel per månad både digitalt och på vinylsingel mitt i pandemin och gjorde att bandet även var aktuella när de flesta andra fick pausa.

Låtarna “Ni är så jävla dumma i huvet”, “Är det okej om jag går ut och mördar nån ikväll, snälla mamma?” och den energisprutande duetten med Caroline af Ugglas, “Jag är en sån som förstör” är låtar (med videos) som sticker ut från albumet.

Mimikry består av
Hjalle Östman, sång
Mia Mästerbo, bas/sång
Anders Brandström, gitarr/sång
Johan Åsberg, gitarr
Jonas ”Heavy” Stentäpp, trummor


JÄRNCELL
Järncell spelar trallpunk i dens rätta bemärkelse. Med ett högt tempo, trallvänliga melodier och tänkvärda texter får de lyssnaren att tänka tillbaka på sitt 90-tals trallpunk. Järncell är baserade i Linköping och aktiva på scenen sedan 2017.


OLA DOLE
Ola Dole är ett lågsiktande men gärna högpresterande band från byn. Har hållit igång sen 2001 med ett gäng både spelningar och inspelningarna i ryggen. Musiken är nån slags svensk rock/trall/punk som med Criffes sång och texter och det övriga bandets driv alltid låter som Ola Dole oavsett vilken genretappning musiken råkar bli.

Just nu är bandet i slutet av en musikskaparfas och tanken är att inspelningar kommer att startas till sommaren. Så spelningen i maj på Pipeline kommer säkert kunna innehålla några nyheter på setlisten med tidigare ohörda alster.


Arrangemanget görs i samarbete med Sensus studieförbund Sundsvall.


Hitta hit:
Pipeline Sundsvalls Musikforum
Kyrkogatan 6
852 31 Sundsvall
kontakt: info [a] pipelinesundsvall.se

Fler evenemang

Se alla evenemang