LITTLE JINDER + KHOE

  • FÖRKÖPSPRIS: 200:- för Pipelinemedlemmar / 250:- för icke Pipelinemedlemmar PRIS I DÖRREN: 250:- för Pipelinemedlemmar / 300:- för icke Pipelinemedlemmar
  • Förköp

Little Jinders succéår 2016 kan inte ha undgått någon: hyllat albumsläpp, omtalade turnéer och inte minst högaktuell som en av de medverkande stjärnorna i TV-serien ’Så mycket bättre’.

Med sitt självbetitlade album på svenska fick Jinder såväl kritiker som fans på fall med sina ärliga och självutlämnande texter som, precis som henne själv, kändes helt perfekt i tiden. Hon var helt enkelt den popstjärna som emoji-generationen inte visste att den behövde och albumet prisades med både Grammis och P3 Guld för Årets pop. Med uppföljaren ’Allting suger’ (2016) befäste Jinder sin position som en av landets mest intressanta artister.
Hennes rättframma tolkning av Tommy Nilssons ’Vill du ha sex med mig’ har blivit en av årets mest omtalade Så mycket bättre-framträdanden.
Med ny musik och ett succéår i bagaget är Little Jinder redo för nya utmaningar och således även en turné. Med ett flertal nedslag i Sverige kommer även hennes 2017 att börja, och med största sannolikhet också fortsätta, som en rejäl fullträff.

 

KHOE har med sina själfulla elektroniska alster spelat på scener som Where’s the music i Norrköping, Debaser Medis och Rival i Stockholm samt den hajpade klubben Urban Spree i Berlin.
Under våren 2017 har de släppt debut-EPn ”Secrets” som har uppmärksammats av Musikguiden i P3.
Bakom duon KHOE hittar vi Isabel Neib och Robin Lindvall. Med fokus på stora ljudlandskap och kraftfull sång skapar de elektronisk musik som är både djup och medryckande.