KLUBB KAJAL: ASHBURY HEIGHTS + PRIEST + KITKA

  • 18+, MEDLEM 350 KR, ORDINARIE 400 KR
  • Förköp

OBS: Åldersgräns 18 år denna kväll.

Tider:
18:00 Insläpp/kök/bar/DJ
19:30 Kitka
20:30 Priest
22:00 Ashbury Heights
23:15 – 01:00 DJ/dansgolv i konsertlokalen

Ur de norrländska skogarnas vintermörker återuppstår nu en elektrisk skugga i hjärtat av Sundsvalls musiksjäl: Klubb Kajal på Pipeline! För 20 år sedan sipprade för första gången energin av Klubb Kajal in i Sundsvalls skrymslen, källarlokaler och vrår till ljudet av synth, EBM, futurepop och electronica – en tillflykt för vinyl och latex.

Den 1 april 2023 händer det igen; Klubb Kajals 20-årsjubileum! För en kväll är det inte distpedaler och sönderslagna trumpinnar som ger Sundsvall puls – utan synteser, dånande basgångar och glänsande leads. På scenen kommer några av Sveriges största synthpopband sätta Pipeline i gungning och känslan av lust, danssug och gotik kommer sätta klorna i varenda besökare! Tre liveband (Ashbury Heights, Priest och Kitka), två DJ:s och två barer på Sveriges äldsta rockklubb: Klubb Kajal 20-årsjubileum, 1 april 2023.

Priser:
Medlem 350 kr
Ordinarie 400 kr
Medlemsbiljett visas upp med ett medlemskap för 2023 i entrén

Köp medlemskort för 2023 HÄR:
https://apply.cardskipper.se/u55

Som KLUBBHJÄLTE kan du givetvis köpa biljetter till medlemspris!
Pipelines klubbhjältar är ett supporterskap i form av 100 kr som dras från ditt konto varje månad. Betalningsavgiften är låg och inbakad i månadskostnaden, så det finns inga dolda avgifter eller extra kostnader utöver hundringen. Observera att detta är ett långsiktigt supporterskap med ett minimum på 6 månader – detta för att vi ska kunna budgetera och planera verksamheten på ett ekonomiskt tryggt sätt.

Bli klubbhjälte här:
https://billetto.se/e/klubbhjalte-biljetter-802931


ASHBURY HEIGHTS
Ashbury Heights bildades i Sundsvall 2005 av Anders Hagström och Yasmine Uhlin. Johan Andersson klev in i bandet som uppbackning i livesammanhang 2009. Sedan debuten med singeln ”Cry Havoc” 2006 har Ashbury Heights släppt fem album och nått in i hjärtat på hundratusentals lyssnare världen över. Bandets glåmiga elektroniska pop präglas av personligt utlämnande texter om vardagliga ting; saker som kan vara svåra att prata om, men som kan kännas befriande att höra någon dela med sig av. Ashbury Heights beskriver sin musik som ”en trygg plats att dela med sig av våra misslyckanden, pinsamheter, sorger, och omöjliga drömmar”. Under de senaste åren har bandet gett ut sex singlar inför släppet av den kommande antologiskivan ”Ghost House Sessions Vol. 1”; ett album som omtolkar och samlar tidigare outgivet material från bandets 17-åriga karriär.
Ashbury Heights har inte spelat i sin hemstad sedan 2006 och är otroligt taggade att för första gången stå på Pipelines scen; en scen som betyder otroligt mycket för alla tre medlemmarna och bidrog till att forma deras kärlek till musiken.


PRIEST
Priest är ett synthband som skapar musik med rötterna i elektroniska drömmars vidsträckthet. Målet med deras mångfacetterade profetia är att säkert vägleda mänskligheten till nästa evolutionära steg – sammansmältningen med maskiner. Den ockulta technopop akten från Sverige, som innehåller exmedlemmar från Ghost, kommer att kasta dig in i neonljuset från 80-talets sci-fi blandat med gotiska ljudlandskap.
Nyligen hemkomna från USA med flera europeiska turnéer och kritikerrosade releaser som ‘New Flesh’ och ‘Cyberhead’ bakom sig har de framgångsrikt skapat en växande fanbase över hela världen.
Missa inte chansen att uppleva ett unikt band på frammarsch! Det senaste albumet ‘Body Machine’ släpptes den 15 juli i år.


KITKA
Kitka är en Sundsvallsbaserad elektronisk popduo som startade sin musikaliska resa i Japan 2018. Sedan dess har det internationella fokuset varit stort och har tagit Kitka världen över för att bygga upp vad de kallar för Kitka-familjen. Med ett album bagaget släpptes i början av 2022 deras andra: HOUSE OF K. Inför inspelningen av albumet beslutade Frida & Fredrik sig för att arbeta med en rad olika musiker och artister för att forma och måla ljudbilden med fler färger. Från lekfullt melodiösa popmelodier till kristallklara trap-beats hämtar HOUSE OF K inspiration från en mängd olika genrer som tillsammans skapar det unika Kitka-soundet. Kitka har under 2022 rest med sin musik till bl.a England, Island, Danmark och nu senast Kanada. Deras signum är en energisk liveshow som lämnar få stillasittande!


Arrangemanget görs i samarbete med Sensus studieförbund Sundsvall.


Hitta hit:
Pipeline Sundsvalls Musikforum
Kyrkogatan 6
852 31 Sundsvall
kontakt: info [a] pipelinesundsvall.se

Fler evenemang

KAINOABEL

  • MEDLEM 80 KR, ORDINARIE 150 KR, UNGDOM 50 KR
Se alla evenemang