INLANDSKULT – Kristian Anttila, Stonegrove och Johan Piribauer & Gruvtolvan

  • MEDLEM 80 KR, ORDINARIE 150 KR, UNGDOM 50 KR
  • Förköp

Tider:
18:00 Dörrar/kök/bar
19:00 Johan Piribauer & Gruvtolvan
20:00 Stonegrove
21:00 Kristian Anttila

Ingen åldersgräns i entrén – 18 år i baren.
Medlemmar under 12 år går in gratis i målsmans sällskap.

Priser:
Medlem: 80kr
Ordinarie: 150 kr
Medlem 13-21 år: 50 kr

Biljetter:
https://billetto.se/e/inlandskult-kristian-anttila-stonegrove-och-johan-piribauer-gruvtolvan-biljetter-934310

Medlemsbiljett visas upp med ett medlemskap för 2024 i entrén
Köp medlemskort HÄR:
https://apply.cardskipper.se/u55

INLANDSKULT LIVE MUSIC NIGHT 2024
Inlandskult är en kulturförening som bildades uppe i Arvidsjaur 1990 i syfte att rädda Inlandsbanan. Föreningen arrangerar Inlandsbanefestivalen varje år och gör även andra arrangemang över hela Norrland såväl som söderut i Sverige.Turnén ”Live Music Night”, där ett gäng artister och band åker runt på olika Norrländska orter, är en tradition som har funnits sedan 2012 men i år det är första gången som turnen kommer till Västernorrland och Medelpad.

KRISTIAN ANTTILA:
Göteborgs artisten Kristian Anttila slog ner i musik-Sverige som en stormvind under individen på 00-talet. Anttila har haft många hits genom åren och är en av de idag aktiva svenska artister som besökt flest scener runt om i landet. Han har firat 20 år som artist under 2023 och åker runt med en naken föreställning ensam med akustisk gitarr. Kristian bjuder på sig själv och episoder ur sitt liv tillsammans med sina starka låtar.

STONEGROVE:
Stonegrove är ett hårdrocksband med bas i Härnösand och Umeå som bildades för snart 10 år sedan. Dom har gjort många konserter runt om i Norrland och b.la turnerat med Kee Marcello (fd Europe). Bandet leds av makarna Stenlund dvs gitarr-fantomen Peter Stenlund och hans fru Ellinor Stenlund (keyboard & sång). Detta är Stonegroves första konsert i Sundsvall.

JOHAN PIRIBAUER & GRUVTOLVAN:
Arvidsjaursonen Johan Piribauer har släppt skivor och turnerat sedan 1995. Dessförinnan spelade han i avantgard-punkbandet CP Borrmaskinen. Han spelar folkrock/visrock med svenska texter och har en gång blivit utnämnd av tidningen Fokus till proggens främste förnyare på 2000-talet. Han framträder både avskalat akustiskt och med rocksättning. Här på Pipeline har han med sig delar av sitt kompband Gruvtolvan.


Evenemanget görs i samarbete med Sensus studieförbund Sundsvall.

Fler evenemang

Se alla evenemang