Gatuplan + Bratland

  • MEDLEM 100KR, EJ MEDLEM 150KR
  • Förköp

GATUPLAN + BRATLAND
Medlem 100 kr
Ej medlem 150 kr
Medlemsbiljett visas upp med ett medlemskap för 2022 i entrén.

Köp medlemskort för 2022 HÄR:
https://apply.cardskipper.se/u55

Köp biljetter HÄR:
https://entresundsvall.se/arenor/pipeline/

———————————————————-

GATUPLAN
Gatuplan kommer till Pipeline och bjuder på en vild blandning av punkrock av den gamla skolan, ska, rap och garagerock. Gatuplan frontas av Inge Johansson (känd från band som The (International) Noise Conspiracy, Against Me! Och Totalt Jävla Mörker) uppbackad av musiker från bland annat De Lyckliga Kompisarna, Crash Nomada och Twopointeight.

Debutalbumet ”Kampen går vidare!” släpptes förra året och fick bra med uppmärksamhet både i Sverige och utomlands. Bland annat utnämnde kanadensiska rockikonen Danko Jones den till årets platta i tidningen Exclaim! och svenska Nöjesguiden recenserade albumet som ”ett vitalt tecken för modern svensk punk”.

Singlarna ”Punkhjärta” och ”Dee Dee Ramone” som föregick debutalbumet satte tonen för vad Gatuplan handlar om – nämligen politiskt och känslomässigt laddad punkrock med attityd. Och även dom musikaliska rötterna lätt känns igen i tydliga blinkningar till Rancid, Ebba Grön, The Specials, The Streets och Public Enemy så är det inte tal om någon nostaglitripp eller sentimental musikalisk tillbakablick. Gatuplan är en logisk musikalisk fortsättning framåt, med avstamp i vår tid där vi behöver musiken mer än någonsin förut. Framtiden är punk – nu kör vi!


 

Arrangemanget görs i samarbete med Sensus studieförbund Sundsvall.

Fler evenemang

Se alla evenemang