GADGET + RISKBRUKARNA + MUTENY

  • MEDLEM 150 KR, ORDINARIE 200 KR, UNGDOM 13-21 ÅR 50 KR
  • Förköp

Mörkare tider = mörkare musik. Denna fullspäckade kväll bjuder vi på återvändande GADGET (Gävle), nybildade RISKBRUKARNA (Sundsvall) och thrash-ungtupparna MUTENY (Sundsvall)!

Tider:
19:00 Dörrar/kök/bar
20:00 Muteny
21:00 Riskbrukarna
22:00 Gadget

Ingen åldersgräns i entrén – 18 år i baren.
Medlemmar under 12 år går in gratis i målsmans sällskap.

Priser:
Medlem: 150 kr
Ordinarie: 200 kr
Medlem 13-21 år: 50 kr
Medlemsbiljett visas upp med ett medlemskap för 2024 i entrén

Köp medlemskort HÄR:
https://apply.cardskipper.se/u55

Köp biljetter HÄR:
https://billetto.se/e/gadget-riskbrukarna-muteny-biljetter-1012150

GADGET
Gävles grindcore-stoltheter GADGET är äntligen tillbaka! Senast bandet besökte Pipeline var våren 2023 då de firade 25 år som band och lirade tillsammans med MOB 47 och ETT DÖDENS MASKINERI. Då var sångerskan Emilia Henriksson live-vokalist och gitarristen Kristofer i en liknande situation, men har sedan dess rekryterats som heltidsmedlemmar i bandet. Ett nytt album är på G, och vi förväntar oss storverk.

RISKBRUKARNA
Riskbrukarna är ett nystartat punkband från Pönksvall, i början liknat med ”Vuxen-Punkskolan”, men på kort tid har det utvecklats till ett riktigt band med eget material som handlar om lite vad som helst, från fiskmåsar till allt möjligt. När bandet startades fick dåvarande basist bli gitarrist, gitarristen bli basist, och han som både kunde sjunga och spela gitarr hamnade bakom trummorna. Bland medlemmarna hittar vi fyra Pipeline-bekantingarna Robin Linnér (sång), Alvin Barthold Ivares (bas), Martin Frideen (bas) och Joakim Nordlander (trummor).

MUTENY
Muteny är ett radioaktivt Thrash metal-band som vill ta tillbaka de gamla politiska budskapen om kärnvapen och domedagen från 80-talet eftersom att de är lika aktuella idag som igår. Musikstilen Muteny spelar kan jämföras med band som Exodus, Megadeth, Slayer, Testament osv. Bandet är aktuella med ny musik (släpps på Spotify inom kort)!

Evenemanget görs i samarbete med Sensus studieförbund Sundsvall.

Fler evenemang

Se alla evenemang