FRIDAGALAN! (Live: CHARTA 77 m.fl)

  • Förköp - Under 18 100:- Över 18 150:- / Dörren - Under 18 150:- Över 18 200:-
  • Förköp

Föreningen Fridas minne bjuder in till en färgsprakande avslutningsfest!
En gala fylld med evenemang helt i Fridas anda; musik, konst och kultur, och hennes engagemang för kamratskap, människovärde och allas rätt till egen identitet och uttryck.
Öppet hus på dagen kl 11-16 med utställningar, shower och stipendieutdelningar

På kvällen fortsätter galan med fantastiska band på scenen!
För mer information om Fridas Minne: http://fridasminne.se/

Mer info om aktiviteter kommer inom kort!

På kvällen är det konsert med bl.a CHARTA 77!
Året var 1983 och platsen var Köping. Då och där skapades bandet Charta 77, som än idag drygt trettio år senare ger oss ett sjuhelsikes ös till musikupplevelse. Man har hunnit med ett 15 tal studioalbum ett antal singlar och eps samt turnerat i hela Europa. Genom åren har gruppen gett oss hits som ”Vykort från Rio”, ”Lille björn och lilla tiger” och ”Ensam Kvar”. Precis som låttitlarna antyder, berör musiken ofta det orättvisa i samhället och det svåra i att vara människa i en allt mer mekaniserad tillvaro. Bandet, som faktiskt har en lättsam attityd till sitt musicerande, menar att huvudsyftet med att spela tillsammans är att det ska vara roligt. Och det märks när de intar scenen!
De senaste åren har bandet gått ner några växlar men har hela tiden fortsatt att spelat live. I mars 2015 påbörjade bandet processen för studioalbum nummer femton – ”SALT”. Skivan innehåller 10 rykande livsåskådningar. Detta erfarna punkband består av sångaren Per Granberg, basisten Mattias Söderlund och trumslagaren Teijo Granberg.

Fler evenemang

Se alla evenemang