CONNY NIMMERSJÖ + RETURNING VOID

  • Entré: 80:- / 120:-

Conny Nimmersjö släppte sin debut som soloartist 2007. “Skörheten & Oljudet” blev den svenska indierockens mest bevarade hemligheter. Trots sin totala briljans både musik- och textmässigt slog den aldrig på bred front, nu är Conny Nimmersjö tillbaks med ny soloskiva; “Tänk, nyss var här så trevligt”.

”Det här är min andra soloskiva. Min första soloskiva, ”Skörheten & oljudet”, gavs ut 2007, och var något av en vuxen-rock-platta. Jag är jättenöjd med den, och tycker att folk borde ta sig tid att upptäcka den nu.
Under de senaste åren har jag förutom tre album med bob hund, samarbetat och spelat med Mattias Alkberg, samt medverkat på album med Pelle Ossler och Joakim Thåström. Dessutom är jag med i ett band till, Dödsfest, som släppte debutalbum ifjol. Så jag har inte legat på latsidan.” – hälsar Conny i sin presstext.
Den 1 maj står alltså legenden Conny Nimmersjö på Pipelines scen och spelar kärv punkrock med sitt band, bara för er.

 

Returning Void består av 4 st ärrade veteraner, som trots sin (nåväl) blygsamma ålder har en del rutin under bältet.
Ljuden som bandet alstrar är framavlad under strikt disciplin och en maniskt tillämpning av mottot: less is more.
Bandet är ännu i sin linda, men siktet är inställt på att få så mycket bra saker gjorda som möjligt innan vi faller ner i det bottenlösa hål av dans-och coverband dit musiker ofta lockas in, i slutet av sina relevanta åldrar.

Fler evenemang

Se alla evenemang