CHECKA JAKEN: HENRIK NYBLOM

  • 170 KR
  • Förköp

OBS: Åldersgräns 18 år på detta arrangemang. Endast 140 biljetter!

Tider:
18:00 Insläpp/bar/kök
19:00 Musikquiz
20:00 Showstart

Pris: 170 kr

Biljetter:
https://billetto.se/e/checka-jaken-henrik-nyblom-biljetter-868108

HENRIK NYBLOM
Henrik Nyblom är det självklara humorgeniet som på kort tid lagt den svenska standup-världen under sig. Med en enastående stil och överväldigande energi har han fått publik över hela Sverige att skratta tills tårarna rinner. Henrik var en av de fasta deltagarna i TV-programmet ”Bäst i test” under våren 2023. Med sin karismatiska närvaro och skarpa humor har Henrik Nyblom blivit en oumbärlig del av den svenska komediscenen.

DANIEL STRÖMBERG
Hemmasonen som värmer upp på Checka Jaken under säsongen vann humortävlingen Bungy Comedy 2015 och har sedan dess fortsatt underhålla på scener över hela Sverige. Daniel har gjort sig ett namn genom Teater Vanhedens produktioner där rollen som Fröberg i ”Avdelning 44 – En Vanföreställning” kanske gjort mest avtryck.

OM CHECKA JAKEN
Checka Jaken är humorgruppen Teater Vanhedens förlängda arm där arbetet för att roa och underhålla nu får en naturlig fortsättning i rockklubben Pipelines klassiska lokaler. Med Checka Jaken får Sundsvall en förstklassig stand up-klubb som andas Misfits och Ramones.

Fler evenemang

Se alla evenemang