BOKFEST PIPELINE 50 ÅR – NYNNINGEN, TRETTIOÅRIGA KRIGET & MÖGEL

  • Förköp

OBS: 18 års åldersgräns på detta evenemang!

BOKFEST PIPELINE 50 ÅR!
Vi har samlat 50 år av musikhistoria i en jubileumsbok om Pipeline! Vi har gjort en djupdykning i gamla förråd, samtalat med såväl publik och artister som aktiva medlemmar. Boken är en stilig coffee table-book på några hundra sidor och bygger på en mix av intervjuer, minnen, kuriosa, tidningsurklipp, affischer och fotografier från ett halvt århundrade av lokal musik- och föreningshistoria.

Vi är så otroligt stolta över detta att vi bjuder till en stor fest med livemusik (NYNNINGEN, TRETTIOÅRIGA KRIGET & MÖGEL), bokförsäljning, mingel och annat skoj!

Under det exklusiva förminglet vankas det bubbel, snacksbuffé och musikquiz med fina priser! Vi släpper endast 60 biljetter till förminglet.

Tider:
18:00 Förmingel med bubbel & mingelbuffé (OBS: kräver mingel- & konsertbiljett)
18:30 Sofia Mirjamsdotter intervjuar nyckelpersoner i föreningens historia (OBS: kräver mingel- & konsertbiljett)
19:15 Entrén öppnas för allmänheten
20:00 Trettioåriga Kriget
21.00 Mögel
22:00 Nynningen

Priser:
Mingel- & konsertbiljett, medlem: 500 kr
Mingel- & konsertbiljett, ordinarie: 650 kr
Konsertbiljett, medlem: 400 kr
Konsertbiljett, ordinarie: 550 kr

Köp biljetter här!

MÖGEL
Mögel gjorde stort avtryck i den framväxande punkscenen mellan 1978-1983, och under den perioden spelade de även på Sundsvalls Musikforum. 2018 återförenades Mögel och börjde släppa ny musik. Våren 2022 lämnade sångerskan Ulrika Malmgren bandet, och Mögel 2023 har nu fått förstärkning med Pink Champagne-sångerskan Ann Carlberger!

NYNNINGEN
1974 stod det klassiska proggbandet Nynningen på Sundsvalls Musikforums scen för första gången. Många spelningar har det blivit under åren, senast hösten 2022 då bandet gjorde en bejublad matinéföreställning på Pipeline. I september släpper bandet skivan ”Nynningen 50” med outgivet material från 1972-2022.

TRETTIOÅRIGA KRIGET
Även det proggrockbandet Trettioåriga Kriget spelade på Musikforum redan 1974 och har varit trogna återvändare sedan dess. 2018 kom det återuppståndna bandet tillbaka till Pipeline och nu, fem år senare, är de äntligen här igen.

Evenemanget görs i samarbete med Sensus studieförbund Sundsvall.

Fler evenemang

Se alla evenemang