Uncategorized

Bli medlem för 2022!

Bli medlem för 2022 enkelt genom appen Cardskipper. Få medlemskortet digitalt utan krångel! Klicka här Som medlem får du rabatt på inträde och du stöttar Pipeline!

Läs inlägget

Stötta Pipeline – bli Patreon!

Hej kära blivande supporter av Sveriges äldsta rockklubb ❤️ I en tid då musikklubbar och föreningar dör ut på löpande band är just ditt stöd viktigare än någonsin. Pipeline har aldrig tidigare haft ett så lågt ekonomiskt stöd från Sundsvalls Kommun som i år, allt medan omkostnaderna ökat. Lägg därmed till färre konsertbesökare – ja, […]

Läs inlägget

Pipelinemuggen!

Nu kan du äntligen köpa den snygga Pipelinemuggen och dessutom välja till det omtalade Pipelinekaffet! I årtionden har snacket gått om det legendariska kaffet, tack vare IDO Kaffehandel finns det nu ett Pipelinekaffe på riktigt att köpa. Julklapp till antingen dig själv eller nära och kära. En ny jobbmugg som får kollegorna att tappa hakan. […]

Läs inlägget

Ändrade speltider!

Bastards Of Dirt och Lustboys Of Eden byter plats med varandra ikväll. Alltså, 20.30 Bastards Of Dirt 21.30 Lustboys Of Eden Vi ses på rocknroll Sundsvall!

Läs inlägget

Sommaruppehåll

Pipeline tar ett litet uppehåll juni, juli och en del av augusti, om det inte dyker upp något superhäftigt såklart! Det går fortfarande att få tag på oss om du har frågor, funderingar eller bara vill snacka lite. Om inte annat så ses vi till hösten på några av våra grymma bokningar!

Läs inlägget

Säkra årets alla konserter!

Med Pipelines årskort blir du VIP på riktigt, visa guldbiljetten i entrén och det är bara att gå in och njuta av konserterna, samtidigt som du sparar pengar! För endast 1000:- dessutom! Maila info@pipelinesundsvall.se för att beställa ditt årskort.

Läs inlägget

Nyhetsbrev

Få nyheter om allt som händer på Pipeline. Skriv in din e-postadress här under så får du nyheter direkt på mailen.