Tyranex och Pestilent

  • Medlemmar 100:- Icke medlemmar 150:-

TYRANEX består av Linnea Landstedt, Majsan Lindberg, Nino Vukovic samt Pontus Pettersson Gull och spelar en blandning av thrash och speed metal när den är som allra bäst!

Tyranex gör sin debutspelning i Sundsvall och kommer leverera rejält 80-talsosande ös där ingen lämnas oberörd.

Bandet är aktuella med sin tredje fullängdare ”Death Roll” – ta en (eller varför inte två) lyssningar innan detta hyllade band dyker upp på Pipeline.
————————–————————–————————–————-
PESTILENT startades 2010, som ett enmansprojekt av Stefan Kihlgren. Målet var enkelt; lagom teknisk Bay Area-thrash, med rensång och snabba, snygga solon.

Det pratades lite med eventuella medlemmar, men vuxenlivet och svårmatchade scheman gjorde att det lades på hyllan ett tag, ända till sommaren 2017, då man fick erbjudande om att lira som support till The Haunted på Sundsvalls Club Deströyer. Emil Leijon var kvar som tilltänkt trummis ända sedan starten 2010, likaså Jonas Radehorn på sång.

Stefan pratade med Jesper Ekstål och Anton Flodin från deras gemensamma Judas Priest-tributeband och snart fanns en komplett sättning.

En månads hårt repande började och låten ”Suicide Society”, med text av Anders Härén, från Stefans gamla band My Own Grave, spelades in i Studio LV5 med Jonas Jönsson vid spakarna.

Till giget som support åt Tyranex på Pipeline i vår, hoppas bandet på att ha en ny demo släppt och lovar att bjuda alla på ordentligt fläskig mid-tempothrash!

 

21.00: Pestilent

22.00: Tyranex

Fler evenemang

Se alla evenemang