THOMAS STENSTRÖM + DELORIAN

  • Medlemmar: 100:- Icke medlemmar: 150:-

Thomas Stenströms singel “Slå mig hårt i ansiktet” är en av de största låtarna i Sverige under sommaren 2014!

Låten var ett första smakprov från Thomas Stenströms andra album, Fulkultur, som släpps i september. Thomas blev först uppmärksammad 2010, då han mottog det prestigefyllda Ted Gärdestad-stipendiet.
Skivkontrakt skrevs med Roxy Recordings och genombrottet kom redan med debutsingeln “Detsamma”, som släpptes 2011.
Även Thomas andra singel “Full av liv” slog. Och debutalbumet som följde fick ett fint mottagande.

Sedan debutalbumet har Thomas bland annat varit med och skrivit Eric Gadds senaste album. Och när Thomas spelar ensam med en akustisk gitarr ligger även han närmare folk som Prince, Michael Jackson eller Stevie Wonder än den genomsnittlige svenske indiepoparen.

Han har under de gångna åren testat massvis med saker. Att jobba med olika människor, åka ut till en studio i skogen och spela in live, att producera sig själv, skriva tillsammans med andra och att producera andra. Radiohiten Slå mig hårt i ansiktet, som någon sorts ”front-trupp” till det kommande albumet, som produceras ihop med Joel Humlén.
Thomas har ägnat en massa tid åt detta album. Han har skrivit, lyssnat, känt, omvärderat, tvivlat, kastat bort, skrivit om och skrivit nytt. Han har säkert skrivit material som skulle räcka till fyra album i jakten på sitt eget uttryck, där lättsmälta låtar och trotsigt tuggmotstånd kombineras på ett självutlämnande och oförutsägbart sätt där tanken är att roa – men också reta lyssnaren.

Som uppvärmning spelar dom lokala hjältarna Delorian:
Med hopp om framtiden, ur den något kalla popscenen i Sundsvall, dök Delorian upp under sensommaren 2013. Laddade med låtar att fylla ett hitalbum, och ett sound som rör sig mellan syntig pop och dansant rock, garanteras en upplevelse att minnas!

————————–————————–————————–——————–
FÖRKÖP: Kom in på Pipelines kontor och köp både biljetter och medlemskort! ENDAST KONTANTER!

Öppet mån-fre 10-17
————————–————————–————————–——————–
FÖRKÖP ONLINE:
Skicka ett mail till; biljetter@pipelinesundsvall.se med din adress, namn samt även de 6 första siffrorna i ditt personnummer om du även vill ha ett medlemskort.

Vill du köpa biljett + medlemskort blir det alltså 150:-

Sätt in pengarna på BG:806-5260
OBS: Märk överföringen med DITT NAMN
Skriv INTE ”Biljetter” etc.

Biljetter + medlemskort skickas per post till den adress du angivit.

————————–————————–————————–——————–

Fler evenemang

Se alla evenemang