THE VANJAS + LOVIS ÅKERSTRÖM + DALEY HART

  • 70:- för medlemmar 150:- för icke medlemmar

Damer och herrar, låt oss presentera: THE VANJAS!

Tänker man Little Richard, Blondie, Ike & Tina och The Sonics så har man en bild av utformningen av The Vanjas. Lägger man dessutom till Vanja Lo´s karismatiska scenprofil och energi till bandets väl synkade framförande har man The Vanjas! Självklart något som bör upplevas live. Med hård, smutsig rhythm´n´blues, garagerock och soul får de publiken darriga, vädjandes för mer.
Genom ett ihärdigt turnerande har de gjort sig kända både i in och utland. Bandet består av Vanja Lo, Bon-Ton, Mr Magnatone och Swingin´Zack.

I november förra året släpptes singlarna ”No Tomorrow Boy” och ”Push it”. Releasefesten hölls på ett fullsatt Kägelbanan, Södra Teatern. Två nya låtar har redan spelats in för att släppas i höst. Nästkommande fullängdare är inte långt bort heller. The Vanjas är på väg att erövra och är laddade! Vanja Lo kunde inte säga det tydligare själv när de värmde upp innan Patti Smith ”Men vi är absolut inget förband. The Vanjas är alltid huvudakt”
Behövs det sägas mer?

 

LOVIS ÅKERSTRÖM har tidigare varit del av några olika konstellationer, men våren 2016 bestämde hon sig för att prova sina egna vingar. Sen dess har hon spelat under sitt eget namn och hunnit med bland annat en egenkomponerad turné i England och spelat på både Malmöfestivalen och Sundsvall Block Party.

Lovis och hennes musik har jämförts med både Adele och Miss Li och hon spås ofta en ljus framtid inom musikbranchen. Den 9 september 2016 släppte hon sin debut EP, Fool for you, som hon själv beskriver som en blandning av ett James Bond-soundtrack och en circus med jazz-soul-pop influenser.

 

DALEY HART är en kvartett från Delsbo i Hälsingland som spelar svängig rock med melankoliska, looser romantiska texter och melodier som fastnar i örat.
Under det senaste året har de hållit till i studion för att spela in sin första skiva, som kommer släppas under våren 2017.