Spiral Skies, Tidal Wave och Jordskred

  • Medlemmar 100:- Icke medlemmar 150:-
  • Förköp

SPIRAL SKIES

Spiral Skies är en maskerad orkester vars musik närmast kan beskrivas som ”On Other Planet ́s Kinda Rock”, eller något i stil med 70-talsdoftande rock med influenser av folk och doom. Bandet har bland annat jämförts med akter som Jefferson Airplane, The Devil’s Blood och Blood Ceremony, eller som en recensent skrev; ”Hippie Ghost”. I somras släppte kvintetten via skivbolaget AOP Records den bejublade debuten ”Blues for A Dying Planet”, samt spelade flitigt på diverse liveställen, däribland på Sweden Rock Festival och som förband till High On Fire i Budapest. Spiral Skies är under våren aktuella med EP:n ”Cult” och en Europaturné, och för allra första gången besöker de Sundsvall. Prisade för sina energiska liveshower och karismatiske frontfigurinna är detta något du inte vill missa!

JORDSKRED

Lokala Jordskred är ett av Sundsvalls bästa och mest hyllade band. Den mytomspunna liveakten genomförde i januari ett bejublat framträdande i samband med releasen av bandets andra fullängdare ”Det Stora Hela”. Nu intar man återigen scenen på Pipeline för att visa var det orangebruna sjuttiotalsskåpet ska stå! Jordskred är grabbarna som föddes för sent, men gör allt för att ta dig tillbaka till en tid av frodiga mustascher, orimligt högt skattetryck och Nationalteatern på skivtallriken. Eller som de säger själva; ”Barfotaflum på blodigt allvar. Trädkramarrock med trolldräpargroove. Från ödesmättad kamp-progg till bredkragat 70-talssväng och en lilltå doppad i folkmusiken”.

TIDAL WAVE

Tidal Wave är ett nystartat stonerband från Sundsvall, som denna afton gör sitt debutgig. Tunga riff och basgångar svängiga nog för att sätta Pipeline-husets väggar i gungning utlovas!

Pris: 100 kronor för medlemmar / 150 kronor för ickemedlemmar.
Förköp via https://billetto.se/e/spiral-skies-jordskred-tidal-wave-biljetter-339804

Ett kulturarrangemang i samarbete med Sensus.

Fler evenemang

Se alla evenemang