SHAZAAM + AMIGOS + ANOY

  • 100:- för Pipelinemedlemmar / 150:- för icke Pipelinemedlemmar

Vad kan passa bättre när decemberkylan kryper sig på än att kika in på Pipeline och värma sin frusna lekamen genom att släppa loss rejält till en riktigt fet hiphopkväll? Det är med stor glädje och stolthet vi kan presentera dessa tre fantastiska akter!

YouTube- och battlerapsensationen SHAZAAM har hållt sig aktuell i över 10 år på den svenska hiphopscenen och är ansedd att både vara Sveriges bästa freestylare och rapbattlare. Efter hundratals musiksläpp, rapbattles i 13 olika länder på 4 olika kontinenter, första plats i svenska FightNight 3 år i rad, en guldskiva från Polen, en australiensisk battleraptitel, en nominering på Kingsizegalan, en andraplats i världens största freestyletävling i New York samt över 10 miljoner views på YouTube har han cementerat sig själv fast hos alla hiphoplyssnare. Kommer lagom till spelningen på Pipeline att vara aktuell med sin nya platta ”Monsterskivan”, producerad av legendariska Fronda.

AMIGOS är de galet talangfulla grabbarna som tagit svensk hiphop med storm tack vare sin kompromisslösa och råa trap. Senaste EPn ”856” är sprängfylld med käftsmällar till hits och dessa ungdomar ser onekligen ut att gå en mycket ljus framtid till mötes. Kom och se morgondagens stjärnor redan idag, innan de blivit för stora för både Pipeline och Sundsvall!

ANOY har skrivit sin egen musik i tio år och nyligen även börjat producera beats. Istället för att framhäva sig själv och sin person låter Anoy musiken tala för sig själv, men när han ombeds beskriva sin musik blir detta svaret; ”Jag skriver om allt ifrån vad som händer ute på gatan till vad som händer hemma och hur det påverkar relationer och en själv. Sedan så tar jag allt det och drar ihop det till en och visar mitt perspektiv ur det. Jag som varit där. Jag vet hur det är när bubblan spricker liksom och hur det är när man förlorar många viktiga människor i sitt liv och det leder till att man kännt sig ensam väldigt ofta och behövt tagit hand om sig själv redan i lite för tidig ålder. Det är sådant jag vill att människor ska kunna relatera till och all den känsla jag kännt finns alltid i mina låtar.” Anoy är för tillfället aktuell med senaste singeln ”Hon Bakk”.

Fler evenemang

KAINOABEL

  • MEDLEM 80 KR, ORDINARIE 150 KR, UNGDOM 50 KR
Se alla evenemang