SENSUS TOUR: Eyebags + Tidal Wave + Corbo

  • MEDLEM 100 KR, ORDINARIE 150 KR, UNGDOM 13-21 ÅR 50 KR
  • Förköp

SENSUS TOUR – Eyebags, Tidal Wave & Corbo

Priser:
Medlem: 100 kr
Ordinarie: 150 kr

Medlemsbiljett visas upp med ett medlemskap för 2024 i entrén
Köp medlemskort HÄR:
https://apply.cardskipper.se/u…

Biljetter:
https://billetto.se/e/sensus-tour-eyebags-tidal-wave-corbo-biljetter-971363

Tider:
18:00 Dörrar/bar/kök
19:30 Corbo
20:30 Tidal Wave
21:30 Eyebags

Nu lanserar studieförbundet Sensus en ny konsertidé, man tar tre högintressanta band från tre städer och skickar dem på en norrlandsturné som stannar i Östersund, Sundsvall och Umeå. Tre band som verkligen är på g och som passar bra att spela ihop för att skapa en helkväll med ny spännande livemusik. Den här kvällen får ni höra och se tre laddade akter med framtiden för sig. Baren är öppen och stämningen kommer vara på topp när tre suveräna rockband tar över scenen.

EYEBAGS (Östersund)
Ett alternativt rockband från Östersund. Element tagna från grunge och old school thrash metal som ger ett välkänt sound men med en ny twist. Tre grabbar som ger allt på scen för att ge publiken en så minnesvärd kväll som möjligt.

TIDAL WAVE (Sundsvall)
Tidal Wave är ett tungt band från mellersta Sverige, närmare bestämt den tidigare nedbrända hamnstaden Sundsvall. Enligt Sweden Rock Magazine så spelar de ”stonerfärgad hårdrock” och det beskriver deras sound rätt bra. Tunga fuzzriff, kraftfull sång, sprängda förstärkare och texter om allt från häxor till blåbärsmuffins.

CORBO (Umeå)
Umeåbaserat rockband bildat 2018. Corbo är ett spännande rockband med Sara Samuelsson (sång), de är kända för tight sång och spelar musik som grundar sig i riffbaserad 70-talsrock med inslag av andra genrer.

Evenemanget görs i samarbete med Sensus studieförbund.

Fler evenemang

Se alla evenemang