Sanctrum + Killatox + Träskfolket

  • MEDLEM 100 KR, ORDINARIE 150 KR, UNGDOM 50 KR
  • Förköp

Pipeline presenterar en metalkväll av guds nåde med det fenomenala Uppsalabandet Sanctrum, de fingerfärdiga ungtupparna i Sundsvallsbandet Killatøx, och det hårdthrashande Linköpingsbandet Träskfolket!

Tider:
19:00 Dörrar/kök/bar
20:00 Träskfolket
21:00 Killatox
22:30 Sanctrum

Ingen åldersgräns i entrén – 18 år i baren.
Medlemmar under 12 år går in gratis i målsmans sällskap.

Priser:
Medlem: 100 kr
Ordinarie: 150 kr
Medlem 13-21 år: 50 kr
Medlemsbiljett visas upp med ett medlemskap för 2024 i entrén

Köp medlemskort HÄR:
https://apply.cardskipper.se/u55

Köp biljetter här:
https://billetto.se/e/sanctrum-killatox-traskfolket-biljetter-956022


SANCTRUM
Sanctrum får anses som en av Uppsalas mest envetna metalakter som skämt bort världen med sin brutala musik under flera decennier. 2008 släppte Sanctrum sitt kritikerrosade debutalbum ”In Harm’s Way”, albumet ROT som producerats av Lawrence Mackrory (F.K.Ü, Darkane) och mixats av den legendariske Danne Bergstrand (Dimmu Borgir, Behemoth) kom 2015 och följdes upp med EP:n ”Walk With Vermin”(2018). 2020 släpptes singeln Beacon In The Light som förmedlar både brutalitet och elegans. I juni 2023 släppte Sanctrum singeln Sageling och följde upp detta med en spelning på Sweden Rock Festival. Sanctrum spelar enligt Sweden Rock Magazine en “hybrid mellan thrash och death metal korsat med hardcore och kängpunk.”. Sanctrum är ett band vars liveshower är en naturkraft som gör dig andfådd och kippar efter luft samtidigt som du vill ha mer.

KILLATØX
Killatøx är ett ungt Thrash/Groove metalband som vill ta sig hela vägen till toppen! De är inspirerande av band som: Death, Pantera och Megadeth. Var beredda på en skön blandning mellan tunga grooviga riff och lugnare melodiska delar!

TRÄSKFOLKET
Träskfolket är ett thrashmetalband från Linköping som har spelat tillsammans sedan 2021.


Evenemanget görs i samarbete med Sensus studieförbund Sundsvall.

Fler evenemang

Se alla evenemang