Panic & Action Tour 2009 – Adept, Chemical Vocation, Her Bright Skies, Never Ending December

I samarbete med Junkyard.se presenterar Panic & Action uppföljaren till fjolårets Panic & Action turne. 24 spelningar landet runt!!! Riktat mot en ung och hungrig publik.

Rockbjörnen/Myspace nominerade CHEMICAL VOCATION, albumaktuella ADEPT och hårdjobbande HERBRIGHTSKIES ger sig ut på ett korståg som den 23 april landar på Pipeline, för att visa att det faktiskt än en gång mullrar i den svenska myllan. Under 2008 släppte både Uddevalla-bandet CHEMICAL VOCATION (”A Misfit in Progress”) och Jönköpings HERBRIGHTSKIES (”A Sacrament; Ill City”) album som fick mycket uppmärksamhet bland en ung publik och kom att ge dem bägge en ställning som intressanta heta akter i den hårda skolan av musik, samt förärade både banden varsin nominering till Rockbjörnens Myspacepris. Två uppstickar-band att verkligen hålla koll på. Trosa -akten ADEPT är med releasen av sitt debutalbum ”Another Year Of Disaster” som släpps den 4 februari redo att göra dem sällskap.

Tre unga heta aktuella band som tillsammans ger sig ut på hela 24 spelningar land och rike runt, för att kriga och visa att den svenska musikmodellen håller än och är att räkna med. Denna gång i en genre som bubblar och bara väntar på att ta klivet mot något större.
I städerna Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo sluter förra årets headline-band KID DOWN upp för att krydda dessa tillställningar.
I samma veva som turnén drar igång ger Panic & Action ut samlingen Burn All The Small Towns. Ett album som tar tempen och belyser den scen som Chemical Vocation, Adept och Herbightskies alla är en del av.

Local support: Never Ending December.

Insläpp: 19.00

19.30: Never Ending December

20.15: Her Bright Skies

21.00: Chemical Vocation

22.00:Adept

Fler evenemang

Se alla evenemang