Onsdagscafé @ Wivex: Susanna Nilsson

Onsdagscafé #5: Susanna Nilsson.
Pipeline och Wivex bjuder in till höstens femte Onsdagscafé 2012, rym från höstrusket några timmar, kom in i värmen, ät en delicatoboll och ta en kopp kaffe.
Välkomna!
Susanna Nilsson har sedan barnsben sjungit och uppträtt flitigt, men inte förrän sena tonåren började hon skriva egen musik. Sommaren 2010 valde hon att starta ett eget bolag, där hon samma år släppte sitt debutalbum ”Soul and Sounds”, och hyrde Tonhallen för releasekonsert. Att få gå sin egen väg, och hela tiden utvecklas är det viktigaste i både musik och texter, och därför bygger hon just nu en egen studio, där allt material till hennes nästa skiva spelas in för fullt, där hon spelar, sjunger och producerar allt själv. Att få välja själv hur det ska låta, vilket språk det skrivs på och att få jobba fram det bästa ur sig själv, är hennes starkaste sida, och anledningen till att hon hela tiden utvecklas.
På onsdag blir det lite gammalt material, någon tjuvlyssning på det osläppta, och en surprise utlovas. Avskalat och naket, men med samma känsla och passion.
Mer info inom kort!

Fler evenemang

KAINOABEL

  • MEDLEM 80 KR, ORDINARIE 150 KR, UNGDOM 50 KR
Se alla evenemang