Onsdagscafé: Vincent Jedselius

“Vincents musik är till­bakalutad å det grövsta. Jag befinner mig i hängmattan, i en liten skumpande eka, i den amerikanska södern och strosandes längs en landsväg i stålande solsken.” – Henrik Ekdahl, Dagbladet.

“Vincent sprider verkligen värme och kärlek kring sig och det förstärks av gunget i musiken. Det verkar som om han gillar att röra på sig och se sig om i världen för musiken stannar inte… enbart i den karibiska världen. Det blandas även in americana, soul och funk i en mysig mix. ” – Jerker Ullerstam, Sundsvalls Tidning.

“Som en sann lirare med guran på ryggen leker han med allt i livet och världen är hans lekplats. Han uppskattar de små sakerna som tunga söndagshäng och tv-spel.
Hans musik berättar om allt från kaviarmackor till decemberbrudar, bardiskar och vargflockar. Med ett Am kan ha få dig att skratta eller gråta då han föddes med ordets gåva!

Den enda idolen är Michelangelo från Turtles, de chillar lite på samma sköna, gröna våg. Ser annars lika värde i alla människor han möter!” – Joanna Söderberg, Härnösand.

Fler evenemang

Se alla evenemang