Oh My + WE ARE THE STORM

  • 50:- / 100:-

En av Sundsvalls större musikexporter väljer att hålla sin Releasefest för deras debutplatta på Pipeline!
Efter ett par år kantade av framgångsrika popsinglar och spelningar på flera av landets finaste klubb- och festivalscener är indierockbandet OH MY! äntligen aktuella med sin första fullängdsskiva.

Den Sundsvallsbördiga kvintetten bildades i hemstaden år 2008 och rönte snabbt framgångar på den lokala scenen med ambitiösa demoskivor och ett rykte om sig som en grym liveakt. I början av år 2011 släppte OH MY! debutsingeln ”Twenty One” och snart var man med sin energifyllda och melodiska indierock, präglad av tight sväng och monotona gitarrer, ett namn att räkna med även på riksplanet. Alltsedan nämnda debutsingel har exakt varenda låt OH MY! gett ut hamnat för rotation i såväl P3 som mindre student- och webradiostationer och det numera Stockholmsbaserade bandet har med tiden byggt upp en stor och trogen fanbase.

Lyssna!

Som support har OH MY! med sig sexmannabandet We are the Storm från Uppsala. De släppte i maj förra året albumet ”Wastelands” – uppföljaren till debuten ”To the North-pole” från 2011 – och har sedan dess synts på en rad olika festivaler och klubbscener runt om i norden. Bandet är för tillfället aktuellt med nya singeln ”The Rapture” och innan de beger sig ut på deras första omfattande europaturné senare under våren så besöker de nu alltså Sundsvall och Pipeline.

Lyssna:

The Rapture

Morel Park

I Woke Up to the Bells

Fler evenemang

Se alla evenemang