MOLOKEN + DESERT CRONE + VOICES OF VENGEANCE

  • 100:- medlem / 150:- icke medlem

22.00 – Moloken:
Åtta år har gått sedan Moloken senast satte sina fötter i Sundsvall. Då var det bandets blot tredje spelning någonsin och få anade vad man såg framför sig på scenen. Nu över 130 spelningar senare är det ett betydligt mer rutinerat band som kommer på besök.

Efter vårens succéspelningar med ett fullsatt studion på House of Metal samt förbandsturné åt Cult of Luna, med höjdpunkten Roadburn Festival i holland följer nu Umeåbandet Moloken upp med en Sverigeturné.
Bandet som gjort sig kända för sina livliga framföranden med tillhörande stämningsfull ljusshow lämnar ingen orörd eller besviken.

Det senaste albumet ”All Is Left To See” som släpptes i oktober 2015 har hyllats av både svenska och utländska recensenter och det råder ingen tvekan om att Moloken kan bli Sveriges nästa stora Metalexport!

21.00 – Desert Crone:
En ritual av ångest, mörker och blod är hur man bäst beskriver Desert Crone. Ockulta fuzziga riff tillsammans med sång direkt från djävulen själv skapar bandet en atmosfär av att jorden kommer gå under och helvetet ta över livet på jorden.

20.00 – Voices Of Vengeance:

Som det nya hoppet för melodisk hardcore/Metalcore från Sundsvall tar Voices of Vengeance scenen med storm! Med en balansgång mellan hårt aggressivt och tungt som flyter över till melodiskt, vackert och harmoniskt så charmar musiken lyssnare från alla möjliga genres! Med scenen som lekplats erbjuds en show och en energi som sent skall glömmas, och samtidigt ett otroligt kontrast mellan Niklas Paulssons riviga screams och Patrik Roos’s karaktäristiska rensång. Förbered er för en kväll att minnas!

Fler evenemang

Se alla evenemang