Lolita Pop + Ismael

  • 250KR MEDLEM, 350KR EJ MEDLEM
  • Förköp

LOLITA POP + ISMAEL
Medlem 250 kr
Ej Medlem 350 kr
Medlemsbiljett visas upp med ett medlemskap för 2022 i entrén

Köp medlemskort för 2022 HÄR:
https://apply.cardskipper.se/u55

Köp biljetter HÄR:
https://entresundsvall.se/arenor/pipeline/


LOLITA POP

”Snacka om förväntningar nu jävlar händer det. Vi ses där ute!” säger Karin Wistrand.

Lolita Pop startade 1979 och gjorde sin första spelning på invigningen av den legendariska klubben Rockmagasinet i Örebro. Bandet skapade en egensinnig popmusik med Karins starka sång och gitarrernas melodivävar, mycket inspirerat från 70-talets rockscen i New York. Det blev många år med turnéer, dynamiska livespelningar och framgångsrika skivsläpp med hittar som ”Långa tåg av längtan”, ”Hey Winner” och ”Tarzan on a big red scooter”. Bandet gick skilda vägar 1991 efter albumet Blumenkraft.

2022 års upplaga av Lolita på turné består av Karin Wistrand sång, Benkt Söderberg och Sten Booberg gitarr, Rickard Donatello bas och Bobo Ölander trummor.

 

ISMAEL

Ismael – med rötter i norra Hälsingland, numera i exil längre söderut – har ibland beskrivits av andra, som då sagt saker som att det hörs att vi kommer från norr, och att vi låter lite som Brända Barn (Hifi&Musik), att vi ”fäktar som Imperieårens Thåström” (Sydsvenskan), eller att det finns likheter med Television och U2 och att vi live har en ”punkig garagerockenergi” (Uppsala nyheter).

Kanske det. Vi säger att vi är trummor, bas & gitarr, larm & nyanser, svenska texter, tanke och stämning. Tre som vill något.

Vårt senaste album Doggerland kom precis när det blev omöjligt att spela live. Sedan har vi gästat Anders F. Rönnblom på hans 50-år-sedan-första-plattan-firande, utsetts till ”årets band” (i Arbetarbladet), planerat nästa inspelning, – och spelat live. Äntligen. 

Allra mest äntligen blir det nu! Pipeline är ju sinnebilden av ”bra rockklubb”, Sundsvall är dit vi längtar, och Lolita Pop … är bandet vi lyssnat på längre än vi funnits. Vi ska göra vad vi kan för att värma upp ordentligt för dem!

 

Arrangemanget görs i samarbete med Sensus studieförbund Sundsvall.

Fler evenemang

VIRGIN BOYS

  • GRATIS för medlemmar upp till 21 år!
Se alla evenemang