LASTKAJ 14 + HÅRDGNISSEL + BROKEN ARIS

  • 80:- för Pipelinemedlemmar / 120:- för icke Pipelinemedlemmar
  • Förköp

Lastkaj 14 är ett av de mest rutinerade punkbanden i Sverige just nu.

Med rötterna i det svenska 90-talet med band som De Lyckliga Kompisarna, Coca Carola och Räserbajs i förgrunden gör LK14 sin egen version av det som i folkmun kallas för Trallpunk. Lastkaj 14 har varit aktiva sedan 2003 men har ibland fått stå åt sidan för medlemmarnas medverkan i andra band så som till exempel Skumdum.
”I en perfekt värld skulle inte Lastkaj 14 finnas. I ett perfekt land skulle alla tjäna 30 loppor i månaden, vara skuldfria och ha hus, familj och hund. Nu är det inte så och på grund av gemene mans oförmåga tvingas Lastkaj 14 ut i krig igen! Någon måste ju för helvete säga vad som är fel och kräva svar!!!”

Hårdgnissel är ett punkband från Sundsvall som har existerat lite över två år. Dem skriver snabbmusik som ofta handlar om ämnen om samhället,psykisk ohälsa och interna skämt. Hårdgnissel gör skivdebut någon gång under hösten

Broken Aris är en fyrahövdad skejtpunkmaskin från spridda delar av Västernorrland. Ettrigt beslutsamt plöjandes genom bpm-gränserna över vad som anses rimligt.
Allt för den ädla konstens skull – att spela så snabb melodisk punkrock som möjligt.

Fler evenemang

Se alla evenemang