KLUBB KAOS #0003: MUTENY, SKINTEAR & MADAM ROUGE

  • GRATIS för medlemmar under 21!
  • Förköp

Välkomna på Pipelines KLUBB KAOS – kvällar dedikerade till ung metal, punk & alternativa genres. Denna tredje gång, KLUBB KAOS #0003, rör vi oss inom både metal- och rockspannet.

På scenen: Muteny, Skintear och Madame Rouge! Ungdomar upp till 21 år fyllda går in GRATIS om de är Pipelinemedlemmar för 2024. Medlemskapet kostar endast 20 kronor per år.

Tider:
18:00 Insläpp och café
19:00 Madame Rouge
20:00 Skintear
21:00 Muteny

Pris:
0-21 år: GRATIS (om du är Pipeline-medlem upp till 21 år fyllda. giltigt medlemskap visas upp i dörren. Klicka hem en gratisbiljett via Billetto-länken om du vill).
medlem över 21 år: 50 kronor
ej medlem över 21: 100 kronor

Biljetter: https://billetto.se/e/klubb-kaos-0003-muteny-skintear-madame-rouge-biljetter-938160

Medlemskort skaffar du här: https://apply.cardskipper.se/u55

MUTENY
Muteny är ett thrash metal-band som vill ta tillbaka de gamla politiska budskapen om kärnvapen och domedagen från 80-talet eftersom att de är lika aktuella idag som igår. Musikstilen Muteny spelar kan jämföras med band som Exodus, Megadeth, Slayer, Metallica osv. Muteny gjorde sin debutspelning på Pipeline 2023 och nu är de tillbaka – denna gången med egenskrivet material!

SKINTEAR
Skintear är ett band på fyra killar som har spelat ihop i drygt ett år. I deras låtar så hör man att de har tagit inspirationer från band så som Bathory, Venom, Dystopia och Acid bath. Bandets mål i år är att spela in och släppa en skiva.

MADAME ROUGE
Denna kväll blir ungdomscoverbandet Madame Rouges första spelning någonsin, här på självaste Pipeline! Deras musikstil kan liknas med gammal hederlig gubbrock och sköna metalklassiker. För dig som har växt upp med rockgalna föräldrar kommer denna kväll kännas som hemma!


Arrangemanget görs i samarbete med Sensus studieförbund Sundsvall.

Fler evenemang

Se alla evenemang