Kerbera och Reparture

  • Medlemmar 70:- Icke medlemmar 100:-

Kerbera är en visuell alternativ rockakt baserad i Stockholm. Bandet blandar ett ambient sound med progressiv underton och catchiga melodier. Med sin androgyna, nästan könlösa touch tar sig bandet an frågor som drog/alkoholkonsumtion, matcho-ideal, psykisk ohälsa och religion — inte genom att predika utan snarare porträttera.
Kerbera är för hårda för de mjuka och för mjuka för de hårda, för mörka för de ljusa och för ljusa för det mörka. De fyller därför ett tomrum mellan genrer och artistiska uttryck. Med ett starkt koncept och dedikerad fanbase så infekterar de världen en dag i taget med sin ”moderna freakshow”.

“Tänker man freakshow så är det rent utseendemässigt. Vi representerar en freakshow som finns på insidan. Förr ville man gå och se på freakshow för att förundras och samtidigt själv känna sig normal. Få håna andra för deras fysiska attribut. Mätta den där osäkerheten som folk bar omkring på. Vår moderna freakshow riktar istället en spegel mot publiken och utmanar dem att konfrontera sig själva”, säger sångaren Seike Clowniac
Kerbera startade år 2013 och har idag över 5 miljoner visningar på Youtube, de har tidigare släppt sju singlar, en ep och deras debutalbum ”People Like You” släpptes i april 2016.

Den senaste singeln ”Circus” släpptes i slutet på Januari 2018 som verkligen gick hem bland publiken och hamnade på Sveriges Närradiolista där de just nu har en 1:a placering. Kerbera är nyligen hemkommen från både Tyskland och Ryssland där de öppnade för det amerikanska bandet ”Falling In Reverse” i Moskva och St Petersburg för fulla hus.

Bandet håller just nu på att skriva ny musik som kommer släppas under 2018 och i slutet på mars begav sig bandet ut på turné i Thailand.
————————–————————–————————–———
Reparture är ett band från Sundsvall som hämtar inspiration från den moderna pop- och rockscenen. Sedan bandet debuterade hösten 2015 har Reparture släppt flertalet egenproducerade singlar och en EP. Reparture vann finalen av 2017 års upplaga av P4 Nästa i Västernorrland. Bandet har nyligen signat med skivbolaget Ninetone och släpper fredagen den 6 april singeln ”Rain”. Sist Reparture spelade på Pipeline var under insamlingsgalan för Missing People, då de gjorde stor succé på caféscenen med ett akustiskt set. Nu är de tillbaka på allmän begäran för att supporta sina vänner i Kerbera med en fullskalig show på den stora scenen, där de hör hemma!

Fler evenemang

Se alla evenemang