KARAVAN + NER’OS ORCHESTRA + VILD SAK + HARBIA NOISE UNIT

  • 70:- för icke medlemmar / 50:- för medlemmar

HARBIA NOISE UNIT

Mörka ljudbilder möter distmattor och förvrängda kassettloopar
MZ-2
Inget glatt kommer från hudik…
Harbia Means Death

VILD SAK

Vild Sak är ett band som i nuläget klassar sig själv som ett indiejazzband. Alla medlemmar bor i Sundsvall och är mellan 17 och 18 år gamla. Under spelningen på Pipeline den 11:e mars kommer en variant av bandet att spela, då endast tre av fyra medlemmar att vara närvarande. Det blir speciellt!

NERO’S ORCHESTRA

Nerō Claudius Caesar Augustus Germanicus är ökänd som en av de mest tyranniska och troligen den mest galna av de gamla romerska kejsarna. Bland annat sägs ett av hans nöjen ha varit att sätta eld på kristna och hänga upp dem utanför sitt hem som lyktor. Han avslutade den Julisk-Claudiska kejsarätten genom att ta sitt eget liv.

Om Leon Martinsson skulle starta ett band visste han att han skulle bli en diktator av rang likt Nero. Han lyckades rekrytera basisten Jonas Bergmansson, trummisen Jacob Lindström och sångaren Vincent Jernkrook. Bandet tog namnet Nero’s Orchestra.

Dom spelar stonerrock!

KARAVAN

Karavan är ett nystartat Ljusdalsband som spelar tunga, svängiga blues-riff, dimmiga melodier och proggig grooverock på såväl modersmål som utländska!

Efter en rad lyckade spelningar i hemmaöknen så åker vi nu ut och spelar vid andra vattenhål och oaser!

Fler evenemang

KAINOABEL

  • MEDLEM 80 KR, ORDINARIE 150 KR, UNGDOM 50 KR
Se alla evenemang