Höstmörker, dag två: Syn:drom, Defleshed och Souldrainer

Höstmörker är två fullmatade metalkvällar med riktigt tung och brutal musik av högsta kvalité! Anordnad av ett gäng entusiaster tillsammans med Sensus Studieförbund, Ungpott och Pipeline där det ekonomiska överskottet går till föreningen Pipeline !

Kväll nr 2

Det finns ett genuint intresse för just tyngre musik i Sundsvall, därför
finns det också en stor och trogen publik. Den här gången blir det två helkvällar med hårda trummor och tunga riff.
En tillställning som ni inte bör
missa!

Förmånligt att köpa två dagarsbiljett om du tänker gå på båda kvällarna !!

Tvådagarsbiljett:
150 kr / 120 kr för Pipelinemedlemmar
annars så kostar 90 kr per kväll / 70 kr för Pipelinemedlemmar

SYN:DROM
Death/trash bandet som roffade åt sig lovord och fina recensioner redan på första demon är tillbaka efter en stunds tystnad. Inspelningen av en fullängdsskiva har pågått hela våren/sommaren och i och med det nya materialet har bandet iklätt sig en betydligt mörkare skepnad. Teknisk Death med melodiska inslag, hårdare snabbare och mörkare. Intresset för det nya materialet har varit stort, så se till att bli en bland de första att få höra de nya vansinneskompositionerna live på Pipeline!!!

SOULDRAINER
Med det nya materialet för i år regerar Souldrainer med de självklara asfeta gitarrerna, bröstkorgspräckande basen, oförskämt grymma trummorna och en blodtörstigt brutal sång. På detta toppar man med otroligt smakfulla stråk- och körararrangemang. Superlativen räcker inte till att ge musiken rättvisa. Lite fetare, lite grymmare, lite manligare, lite mer Souldrainer helt enkelt.

DEFLESHED
Defleshed har sedan starten 1991 släppt hela fem skivor och turnerat i såväl Europa som Japan tillsammans med storheter som In Flames och Cannibal Corpse. Trion bestående av Lars Löfgren (gitarr ), Mathias Modin (trummor) och Gustaf Jorde (bas och sång)  levererar skoningslös metal av högsta klass och har dessutom ett rykte om att vara grymt liveband.
I mars 2005 släpptes senaste albumet ”Reclaim the beat” (producerat av Daniel Bergstrand, In Flames Meshuggah mm) som har rosats av kritiker världen över. Detta borgar för en kväll som sent skall glömmas!

Fler evenemang

Se alla evenemang