GRANT + KAPE YEEL

  • MEDLEM 150KR, EJ MEDLEM 200KR
  • Förköp

Tider:
18:00 Insläpp/bar
18:30 Gratis filmvisning av Avdelning 44:s ”Operation Arvika”
20:00 Kape Yeel
21:15 GRANT

Priser:
Medlem 150 kr
Ej Medlem 200 kr
Medlemsbiljett visas upp med ett medlemskap för 2022 i entrén

Köp medlemskort för 2022 HÄR:
https://apply.cardskipper.se/u55

Köp biljetter HÄR:
https://entresundsvall.se/arrangemang/grant/


GRANT
År 2018 tog GRANT svenska folket med storm när hon debuterade med singeln ”Waterline” och sitt hyllade debutalbum ”In Bloom”. Hennes vackra dramatiska pop, mystik och en röst att förälska sig i ledde till både P3 Guld- och Grammisnomineringar samt korades till Framtidens Artist av Sveriges radio, P3. Sedan dess har hennes släppta singlar och EP:n ”Vertigo” fått fina rosor i internationell press. Hon har bland annat utnämnts av den engelska branschtidningen Music Week till ”This Week’s Hottest Brand New Act” och av tastemakersajten The Line of Best Fit fått hyllningen ”Vertigo confirms Swedish singer GRANT’s status as a frighteningly talented sensation” med 8,5 i betyg.

Det hyllade andra albumet ”Truth & Consequences” släpptes i våras och idag landar den allra sista singeln ”Kiss Me”.

”Den handlar både om att omdefiniera och återupptäcka varandra i ett förhållande. En kyss kan förändra allt och ”Kiss Me” var den sista biten som behövde komma på plats på albumet” säger GRANT.

Efter att ha tillbringat våren på turné som hyllad support till Albin Lee Meldau och sommaren på den omfattande Kalasturnén (med bl.a Bob Hund, Markus Krunegård, Johnossi) är det nu äntligen dags för GRANT att åka ut på egen headlinerturné.

”I höst kommer jag att åka ut på min första riktiga soloturné sedan innan pandemin och det finns inte ord för hur mycket jag har längtat och sett fram emot att spela och möta en publik. Det kommer att bli väldigt intimt och mäktigt” fortsätter GRANT.


KAPE YEEL
Kape Yeel är ett kompromisslöst rock/pop-band som inte är rädda för att mixa genres och sticka ut.

Bandet startades 2019 av bröderna Linus Malmsten, Kevin Stålberg och Theo Malmsten – som härstammar från Bjärme, söder om Östersund. Deras sound har i media beskrivits som allt från att likna ett tidigt Depeche Mode till Daft Punk släpig indie-funk, så att pinpointa exakt vad för musik bandet gör är upp till lyssnarens egna öra.
Efter att ha släppt en handfull låtar kort efter uppstart, kombinerat med spelningar på festivaler, såväl inrikes som utrikes och att fått agera förband åt Junior Brielle under spelning i den delade hemstaden uppmärksammades bandet av Fredrik Strage på TV4:s Nyhetsmorgon. 2020 inleddes med rotation på danska DR P6, precis innan Covid svepte över världen och satte stopp för musikvärlden.
Pandemi-åren spenderade bandet med att skriva ny musik och att tydligare etablera sitt sound och sin image vilket nu på andra sidan visar resultat. Under 2022 har bandet släppt två singlar, FALLIN 4 U och DOGGS, gjort sitt andra framträdande på Storsjöyran, och spelat på flertalet scener runtom i landet, med fler att komma!


Arrangemanget görs i samarbete med Sensus studieförbund Sundsvall.

Fler evenemang

Se alla evenemang