GABBA GABBA HEY!: LIGISTERNA + SISTA BRYTET + BROKEN ARIS

  • 70:- för medlemmar 100:- för icke medlemmar

GABBA GABBA HEY! ÄR EN NYGAMMAL PUNKSATSNING I PIPELINES REGI! PUNKSVALL, VAKNA NU!

Ligisterna är tillbaks med sitt andra album, släppt på vinyl i den fysiska världen. Ligisterna blandar punk med rock, pop och en stor näve ångest. Ljudet är rått och med en rejäl nerv. Det är seriöst och ärligt. Ligisterna gör svensk punkrock en tjänst och kör på som en ångvält. Lyssna här!
Sista Brytet är pop/punk utan stora utsvävningar. Intrycken går direkt från pennan till mikrofonen och musiken mellanlandar inte eller bromsas någonstans. Okomplicerad enkelhet. Bandet är aktuella med en split 7″ med Popterror. Här slänger Sista Brytet in två strålande dängor på samma tid som Popterror hinner med en. ”Huvudvärk”och ”Låt det brinna”, två politiska samtidsskildringar med hopp om en bättre framtid. Bandet har även släppt en digi EP ”Medelklasshelvetet” som kom 2012.

Bandet grundades av Fredrik Lindkvist (ex Totalt Jävla Mörker, Knugen Faller) med intentionen att göra punkmusik med mer känsla än förnuft. Lyssna här!

Broken Aris:
”90-talsromantiserande skatepunk i ljusets hastighet”. Så beskrev Sundsvalls Tidning en gång Broken Aris. Bandet som sällan syns på hemmaplan, men trots det varit i både Danmark och England och spelat. De har öppnat för både DLK och Asta Kask, samt gigat på Tony Hawk’s Boom Boom Huck Yam när showen besökte Linköping. För tillfället jobbar bandet i studion med sitt första riktiga album och har därför legat lågt på livefronten det senaste året. Smattrande d-takt och tralliga melodier utlovas från Sundsvalls hemligaste band, som är så underground att till och med undergroundscenen framstår som mainstream.