Fredagsklubb: The Confusions

  • Gratis för medlemmar
  • Förköp

Onsdags- & fredagsklubb är Pipelines koncept med gratisspelningar med 50 sittplatser i vår konsertlokal.
För att komma in krävs ett medlemskap i Pipeline á 50kr, därefter går du in gratis på samtliga ondags- & fredagsklubbar resten av året!

Insläpp: 18:00
Start live: 20:00

Om The Confusions

Aktuella med singeln ”Suburbian Ghosts” som släpps fredagen den 13 november. Låten är en tidsresa till 80-talets kalla krig och ett regnigt Valborg med radioaktiva vindar från Tjernobyl.
The Confusions har gjort i stort sätt allt och är ett band som aldrig stagnerat, bandet har haft majorkontrakt på storbolag, blivit hyllade av Engelsk musikpress och i samma andetag blivit sågade av lokalpressen, turnerat utomlands, haft en galen amerikansk manager, floppat med den så viktiga tredje skivan för att sedan komma tillbaka med en MTV hit, gått från pophopp till indieveteraner, skrivit GIF-Sundsvalls officiella låt, skapat Beatleshysteri i Kaliningrad och självklart spelat på The Cavern Club i Liverpool…
Bandet är nu en pulserande livemaskin bestående av fyra goda vänner med en stark kärlek till musiken de skapar tillsammans. 2021 släpps kommande dubbelalbum i vinylformat.

Fler evenemang

Se alla evenemang