EP’S TRAILER PARK + SÅGVERKSDÖDEN

  • MEDLEM 200 KR, ORDINARIE 250 KR
  • Förköp

Tider:
19:00 Insläpp/bar/kök
20:00 Sågverksdöden
21:00 EP’s Trailer Park

Priser:
Medlem: 200 kr
Ordinarie: 250 kr
Medlem 13-21 år: 50 kr
Medlemsbiljett visas upp med ett medlemskap för 2023 i entrén

Köp medlemskort för 2023 HÄR:
https://apply.cardskipper.se/u55

Köp biljetter HÄR:
https://billetto.se/e/ep-s-trailer-park-sagverksdoden-biljetter-844429


EP’S TRAILER PARK
Senast EP’s Trailer Park besökte Pipeline var i maj 2015, och nu är de äntligen tillbaka med en rykande färsk platta!
På Lojsta & other stories from an Island, som utkom 2015, stod EP’s Trailer Park på sin kreativa topp. Skivan, en samling sånger som tillsammans formade ett vykort från ett grådaskigt Gotland, långt ifrån turistbroschyrernas skinande fyrfärgsfoton, hyllades av i stort sett alla. Att det skulle bli en uppföljare var långt ifrån självklart. Skivan följdes av en lång paus, där medlemmarna gav sig ut på egna musikaliska utflykter. Sångaren Eric Palmqwist spelade in tre soloskivor på svenska. Basisten Ruben Engzells byggde en egen studio på Södermalm i Stockholm. Åren och väntan har gjort kvartetten gott. Lofi-rocken från de tidiga skivorna är numera kostymklädd och självsäker. Medlemmarna har skaffat sig så pass mycket erfarenhet att de på den nya skivan kan kosta på sig att bli nostalgiska. Lika mycket handlar skivan om föräldraskap, något som idag är en del av samtliga bandmedlemmarnas liv. Kanske tydligast manifesteras det i singeln Full Moon Ruth, som handlar om Erics dotter och om ”kärleken, stoltheten och rädslorna i detta livets viktigaste uppdrag”, som han uttrycker det.

SÅGVERKSDÖDEN
Sågverksdöden började sin bana i en replokal under Sundsvalls tågstation år 2011, och har sedan dess fortsatt att spela rock på svenska med musikaliska influenser från bland annat Neil Young & Crazy Horse. Bandet är en klassisk rockuppsättning bestående av trummor, bas och gitarr. Under årens gång har två fullängdsalbum släppts i fysiskt format, och ett par EP som finns tillgängliga på streamingtjänster.
Efter att ha legat i träda sedan pandemin kan vi nu konstatera att döden lever då en ny singel i dagarna släppts på Spotify. Spelningen blir därför en slags återuppståndelse och bara det är ju värt att fira! Nytt kommer blandas med gammalt och en oförglömlig kväll utlovas.

Spotify:
https://open.spotify.com/album/5KJjNJuk85XFRq4AXb2Qae?si=ZEzXwqUrQS2f8XybPzvi6Q

Evenemanget görs i samarbete med Sensus studieförbund Sundsvall.

Fler evenemang

Se alla evenemang