Ditches + Doka + Sekunderna

  • Medlem 100kr , ej medlem 150kr
  • Förköp

Entré
Medlem: 100kr
Ej medlem: 150kr

Ett medlemskap för 2022 visas upp med din medlemsbiljett:
https://apply.cardskipper.se/u55

 

DITCHES [Stockholm]
Ditches sicksackar mellan Power-Pop och Garage-Punk med ett melodiskt vemod och snabba downstrokes. I mars 2020 släpptes den självbetitlade debutskivan på Engelska bolaget ’Drunken Sailor Records’. Inspelad och producerad i New York tillsammans med Jeff Burke (The Marked Men/Radioactivity/Lost Balloons). Förutom ett ex antal spelningar runt om i Sverige de senaste åren har Ditches även turnerat ett antal länder i Europa och 2022 glimtar turnéer i Spanien samt Europa.

SEKUNDERNA [Umeå]
Power pop-influerad punkrock på svenska och har bland annat beskrivits som ”Swedish Dirt Pop” och ”Buzzcocks goes Nordic Noir”. Senaste EP:n HJÄRTAT släpptes i januari 2021 på Luftslott Records/ Far$ans Pengar och under våren 2022 kommer debutalbumet. Hittills har bandet hunnit med ett tjugotal spelningar i Sverige och Finland.

DOKA [Bollnäs]
Alternativ punk/rock sedan 2009. Med mängder av spelningar i bagaget arbetar DOKA för tillfälligt på nytt material och ett album planeras släppas till sommaren 2021. Tidigare släpp är singeln The Bitter Taste 2019 och albumet Separate Ways 2018 på A Message To You Records (AMTY) som bla. innehåller singeln och musikvideon When the Conspiracy Becomes the Truth.

Fler evenemang

Se alla evenemang