Descend, Eartheater och Blackout Express

  • Medlemmar 50:- Icke medlemmar 70:-

Pipeline presenterar, ett kulturarrangemang i samarbete med Sensus; DESCEND, EARTHEATER och BLACKOUT EXPRESS!

DESCEND är progressiv dödsmetall från Stockholm, bildat år 2003. Detta är tredje gången bandet spelar på Pipeline, bland annat öppnade man för Soreption år 2010. Descend är nu i startgroparna för att spela in uppföljaren till 2014 års ”Wither”. Detta blir det första giget med nya medlemmarna Emil Nissilä (ex-Deathbreed) på trummor och Raul Vicente på bas.

EARTHEATER från Ånge är ett band som går från klarhet till klarhet och blir bättre för varje gång en ser dem. Den unga trion spelar en blandning av stoner och doom som kommer att få samtliga tillgängliga stadsberg att skaka när domedagsriffen börjar eka från Pipeline. Ett av regionens mest välrenommerade band inom genren.

BLACKOUT EXPRESS är sleazebandet som med sin genretrogna 80-talsrock kommer att få Pipeline att lukta så mycket hårspray att vi inte vet om året är 2018 eller 1983 samt huruvida vi befinner oss på Kyrkogatan eller på Sunset Strip.

Som ni ser är detta en fullspäckad kväll med hårdrock av alla dess slag. Hittar du ingenting här som inte faller dig i smaken är nog inte hårdrock din grej, helt enkelt.

Varmt välkomna!

Pris: 50 kronor för medlemmar / 70 kronor för icke medlemmar.

Insläpp: 19.00

Blackout Express: 20.00
Eartheater: 21.00
Descend: 22.00

Fler evenemang

Se alla evenemang