DEPORTEES + HEART-SICK GROANS

  • 150:- för medlemmar / 250:- för icke medlemmar
  • Förköp

Under hösten 2015 följde Deportees upp albumreleasen med en turné som inte gjorde någon besviken. Nu får även Sundsvall chansen att uppleva ett av Sveriges bästa band live.

Umeå-bandet Deportees har försett oss med tröstande, storslagen och fullkomligt briljant poprock i över tio år – kända för sin perfekta kombination av politiska budskap, detaljrika arrangemang och stora känslor.
Fem år har gått sedan albumet Islands & Shores släpptes och bandet blev ett namn på allas läppar. Albumet belönades med bland annat en Grammis för Årets Rock och Årets Grupp på P3 Guld.

Uppföljaren The Big Sleep släpptes den 9 oktober och har nått topplaceringar på snudd på varenda musikjournalists årsbästalistor från 2015 och är även nominerade till en Grammis för ”Årets Rock”.

FÖRBAND: Heart-Sick Groans
Bandet har kallats ”Indiepopens bäst bevarade hemlighet” och har i undanskymdhet kontinuerligt levererat supermelodiös popromantik. Sedan starten 2007 har sundsvallstrion släppt 3 EP och en rad singlar. Med fokus på låtskrivande och studioarbete har liveuppträdandena blivit allt mer sällsynta. Nu står de äntligen på scen efter flera års uppehåll och kommer bjuda på pärlor ur den rika låtskatten.