CHRISTIAN KJELLVANDER + JAN BOHOLM & ALLA DESSA ÅR

  • MEDLEM 200KR, EJ MEDLEM 250KR
  • Förköp

Tider:
18:00 Insläpp/bar
19:00 Musikquiz i baren med Thomas Björling
20:00 Jan Boholm & Alla dessa år
21:15 Christian Kjellvander

Priser:
Medlem 200 kr
Ej Medlem 250 kr
Medlemsbiljett visas upp med ett medlemskap för 2022 i entrén

Köp medlemskort för 2022 HÄR:
https://apply.cardskipper.se/u55

Köp biljetter HÄR:
https://entresundsvall.se/arrangemang/christian-kjellvander-jan-boholm-alla-dessa-ar/


CHRISTIAN KJELLVANDER
Sist Christian Kjellvander besökte Pipeline var det i en larmande och stundtals explosiv triosättning. Nu är Christian tillbaka på egen hand, under mer intima förutsättningar. Ni som missade spelningen i september 2021 får nu en ny chans. Och ni som var där fick garanterat mersmak.

Redan efter 10 sekunder känns Christian Kjellvanders nya soloalbum som en stor skiva. Det inledande crescendot mynnar ut i ett atmosfäriskt landskap kring hans röst, en röst så mjukt intensiv och nära att det känns som att den sjunger inne i ditt eget huvud. Samtliga av de sju låtarna på fullängdaren tillåts byggas upp och slingra sig framåt på sina egna villkor, ta oväntade vändningar för att sedan plötsligt pausa och liksom titta över sin egen axel innan de drar vidare.


JAN BOHOLM & ALLA DESSA ÅR
Många har sett och hört Jan Boholm som en av skådespelarna i Teater SOJAs produktioner. Genom åren har han även skrivit mycket musik och 2018 (vid 62 års ålder) skivdebuterade han med albumet ”Innan Allting Faller” som utgavs av Sundsvallsbaserade skivbolaget Massproduktion.

Efter släppet av skivan bildades bandet ”Jan Boholm & Alla Dessa År”, bestående av Jan Boholm, Joakim Hillborg, Torbjörn Åberg, Ruben Hillborg samt Soy Johansson. De gör låtar om tid som går, som gått och som komma skall. Sånger om att vara människa, om tiden vi lever i, om kärlek och förvirring. Alltid med utgångspunkt i personliga betraktelser och med influenser från rockmusik från 60-tal till nutid.
En ny platta – ”White Trash-biblar & Wailande Regn” – spelades in under sommaren och släpps runt månadsskiftet januari/februari 2023 på vinyl och stream av Massproduktion. Nyligen släppte Jan även en LP med sitt andra band ”Jan Boholm & Melahti”. Också på Massproduktion.


Arrangemanget görs i samarbete med Sensus studieförbund Sundsvall.

Fler evenemang

KAINOABEL

  • MEDLEM 80 KR, ORDINARIE 150 KR, UNGDOM 50 KR
Se alla evenemang